Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót - és alkoss valami újat!
2016. július 15., péntek
Maxim, 2016
224 oldal
Ára: 2299,- Ft
Besorolás: kreativitás, napló
Eredeti mű: Wreck This Journal

Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy könyv, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá… Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni. Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást


Fontos itt a legelején leszögeznem, hogy ez egy folyamatosan frissülő bejegyzés lesz. Ahogy haladok a naplóval, úgy töltöm fel a friss képeket. :)

Nos, ez nem egy véleményes poszt lesz, de azért leírom, hogy mit gondolok erről a naplóról. Azt, hogy fantasztikus ötlet. De komolyan. Annak, aki kreatív, aki nem az, aki tud rajzolni, aki egy pálcikaemberrel is küzd, annak, aki nagy fantáziával van megáldva, aki szó szerint ugrálni fog a naplón. Teljesen mindegy. Ez jó a düh, a frusztráltság, az idegesség és az izgalom levezetésére. Aki nagyon kreatív, az könnyen leköti magát ezzel a kis csodával. És szerintem ez a napló tökéletes lenne terápiás célra is, de ezt nyilván, a specialisták döntik el. Szóval, én imádom. Amióta megvan, órákat töltöttem vele, és nem lett tökéletes, de ez nem is gond, hiszen azért lesz szép, mert a sajátod, és azt csinálsz vele, ami jól esik. 

Hajrá, nyírjátok ki a naplót, és mutassátok meg nekem! Küldjetek facebookon, istagramon, emailben, akárhol képeket, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ti mit alkottatok. 

Akkor kezdjünk neki, mutatom, hogy én mit csináltam eddig a naplóval (nem sorrendben haladtam!) (a képekre kattintva nagyobb méretben is megtudjátok nézni őket):

1. Számozd be magad az oldalakat!
Sokat hozzáfűzni nem tudok. A sarokban elkezdtem beszámozni az oldalt, és egészen 135-ig jutottam. Igyekeztem sok színt használni, azt hiszem, ez jól látszik. :)


2. Törd meg a könyv gerincét!
Konkrétan béna vagyok, ugyanis egyszer sikerült megtörnöm a könyv gerincét.
Pedig higgyétek el, nagyon próbálkoztam. Kb. fél percig sajnáltam a könyvet, aztán belelendültem, de nem.
Ez nem nekem való volt. 


3. Állj ide! (Töröld bele a lábad és ugrálj rajta!)
Na, ezt borzalmasan élveztem! Nagyjából, mint egy 3 éves kisgyerek, akinek befestik a talpát, és csinálhat róla lenyomatot.
Elővettem a tempera készletet, viaszosvásznat, ecseteket, vizet és a naplót. Letelepedtem a nappaliba, és festegettem a saját lábamat. Tudjátok mi volt a legjobb? Amikor az öcsém kijött a szobájából és meglátott engem, amint festem pirosra a talpamat, majd lelkesen állok a napló kijelölt oldalára. Nagyon hülyének nézett. :D


4. Öntsd, löttyintsd, köpd, csöppentsd, lódítsd a kávédat ide!
Azt hiszem, sok mindent nem kell hozzáfűznöm. Utálom a kávét, az "illatát",
a színét, mindent. És antiszoc is vagyok. Van egy cuki és kedves tábla az ajtómon, amire
ez van írva: "Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat." Ez így van.


5. Ezt az oldalt itasd át egy általad választott itallal! 
Amit beleírtam, az mindent elmond...
(a durva az, hogy nem egyszer olvastam illatnak, hanem első, második, és harmadik nap is)
...de legalább mindig finom kókusz és vanília illata lesz a naplómnak. ;)


6. Rajzold körbe a lábujjaidat!
Készítés közben. Mondanom sem kell, anya boldog volt. 

És az elkészült oldalak. Sok szín, egy kis aranytetkó tavalyról, pöttyök, vonalak, szalagok, minden amit találtam.
Ui.: imádok körmöt díszíteni. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója