Tavi Kata: Táncvarázs #Sulijegyzetek 3. #Cover Reveal 3.
2015. október 30., péntek

Hamarosan megjelenik Tavi Kata nagy sikerű Sulijegyzetek sorozatának harmadik kötete, a Táncvarázs! Ismerd meg a regény fülszövegét és az új kötet borítóját, ami Németh Balázs és Egyed Regina munkája.
Olvastam a sorozat első részét, és nem igazán tetszett. Megvan a folytatás, és elfogom olvasni, viszont nem sietem el. Amire emlékszem, hogy Lillát nem tudtam megérteni, és átérezni a dolgait, tetteit. Krisztiánhoz inkább nem fűzök semmit, viszont Márkot imádtam. Meg a táncot. Világéletemben táncolni akartam, de anyu soha nem támogatta. Így maradt a kosárlabda. Majd a röplabda. A lovaglás (azóta is). A judo jó pár évig. Most már itthon edzek.
Bízom benne, hogy a sorozat második kötete jobban fog tetszeni, mint az első. Mindig nagyon szurkolok a magyar íróknak, és nem riadok vissza, ha egy hazai névvel találkozok. Azt már nem szeretem, ha álnéven írnak, ami nagyon angol, és jön a meglepődés, amikor ráguglizol, hogy hoppá, ez magyar. És a legtöbben ezt nem tudják. Megértem, hogy sok emberben ott van, hogy magyar az író, és akkor az már nem lehet jó. Pedig de! Ne egynek, vagy kettőnek adjunk esélyt, hanem többnek. Kapásból tudnék jó pár olyan külföldi művet mondani, ami sehol nincs a mi magyar íróink műveihez képest. Tessék hazai íróktól is olvasni! (Kezdetnek kívánságlistára lehet tenni a könyvet.)
Az eddigi borítók engem nem fogtak meg, viszont ez nagyon szép. Gyönyörű színek, őszi hangulat. A srác nem az esetem, de ez már ízlések és pofonok. :)
Hogy kosár vagy tánc? Tánc vagy kosár? Miért kéne választani? Olyan jól kiegészíti egymást ez a két sport. Én speciel mindkettőt imádom, szóval... 


Könyvmolyképző, 2015
408 oldal
Ára: ? ,- Ft
Besorolás: romantikus, ifjúsági
Sorozat: Sulijegyzetek 3.
Várható megjelenés: 2015. ősz (Jegyezd elő itt!)


Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat Lilláék útjába, a baráti társaságban akad mindig valami baj.
Képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?

Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?

Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?

Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Vajon tényleg neki teremtették a színpadot? Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.

A szerzőről: 
Tavi Kata 1984-ben született. Író, tanár, végzettsége szerint könyvtáros is, jelenleg egy könyvesboltban dolgozik, mint üzletvezető. A II. Aranymosás mese- és regénypályázaton tűnt fel romantikus ifjúsági sorozatának első részével, ami Nyitótánc címen 2013-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

http://tavikata.blogspot.com
https://www.facebook.com/TaviKata
http://konyvmolykepzo.hu/cimke/tavi-kata
Egy-két kép, ami igazolja, hogy a táncot és a kosarat nem kell elválasztani egymástól. :) (Azt nem értem, hogy miért csak a balett, mindenesetre szerintem nagyon inspiráló képek.)
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója