Kylie Scott: Lick #Cover Reveal 2.
2015. október 14., szerda
Egy nagyon szexi borítót hoztam nektek leleplezésre. Hamarosan magyarul is megjelenik Kylie Scott lenyűgöző Stage Dive sorozatának első kötete, a Lick! Az erotikával fűszerezett romantikus történetben egy tetovált, zenész srác hódítja meg a női szíveket.
Eddigi tapasztalataim és a könyvről hallott dolgok alapján, ez egy brutálisan őszinte és szókimondó könyv lesz. Ezzel nincs semmi probléma, sőt, nekem az ilyen zenei sztáros könyvekről a totális őszinteség jut eszembe.
A fülszöveg alapján nem olvasnám el a könyvet, mert én nagyol alkohol ellenes vagyok, és zavar, ha a könyvekben a sárga földig leisszák magukat a szereplők. De, mindenképpen jár az írónőnek egy esély, mert a rocksztárok szexik. És, még az is előfordulhat, hogy megkedvelem Evelynt. Jó, erre nem látok sok esélyt, de a lehetőséget adjuk meg.
Mindenkinek szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ez egy new adult, erotikus könyv. Tényleg. Engem speciel az erotkis téma nem érdekel, általában átlapozom, vagy átfutom azokat a részeket. Ennek ellenére ugyanúgy tudom élvezni az adott művet, ha jól megvan írva. Nem szeretném, ha a 13 éves lányok miattam, megtört lélekkel fejeznék be ezt a könyvet. És ezt komolyan mondom. Az már más téma, hogy mit tudok és látok a napjainkban élő 13 éves lányokról.
Szülinap. A kérdésem az lenne, hogy te mivel töltenéd a 18. születésnapodat (nálunk ez felel meg a 21-nek)? Az én előrelátható terveim nem a lerészegedésről szólnak. Ahogy említettem, eléggé alkohol ellenes vagyok. Nehogy azt higgye valaki, hogy bulizni sem szeretek. Ó, dehogynem. A zene, tánc, és az őrültségek jöhetnek. Terveim nincsenek, de remélhetőleg fél éven belül lesznek.
A mű magyar címe Taktus lesz. Ehhez nem fűznék hozzá semmit. Viszont érdemes kívánságlistára tenni a könyvet, hátha meglep vele valaki. ;)


Könyvmolyképző, 2015
380 oldal
Ára: 2999,- Ft
Besorolás: romantikus, NA, erotikus, kortárs
Goodreads: 4.18
Eredeti mű: Lick
Várható megjelenés: 2015. ősz (Jegyezd elő itt!)


Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte.
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!
A szerzőről: 
Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!

Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.

Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.
Láttátok, hogy az írónőnek könyves tetoválása van? Milyen menő már! :)
Foglalkoznék a borítókkal egy kicsit. Mert szexik. 

Eredeti nyelven ezzel a borítóval is kapható a könyv. Jól döntött a KMK,
hogy a másikat használja. Ez nekem nem igazán jön be. 

A sorozat eddig megjelent részei. Grrrr. Fincsik. 

És még egy-két fanart Booknerdfangirl-től. :)

Egy jelenet a Lickből... 

...és a banda tagok. :)

1 megjegyzés:

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója