Jennifer Probst: Keresd az alkalmat #Keresd... 1. - Nyereményjáték!
2015. július 28., kedd
Libri, 2015
400 oldal
Ára: 3490,- Ft
Besorolás: romantikus
Sorozat: Keresd... 1.
Eredeti mű: Searching for Someday


Verilyben sikeresen működik a házasságközvetítő, amelyet Kate Seymour irányít két barátnőjével karöltve. Kate nem pusztán okos üzletasszony, de titkos erő birtokában is van: amikor a szerelem ott vibrál a levegőben, akkor mintha áramütés érné. Ezt érzi, amikor találkozik Slade Montgomeryvel, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéddel, aki egy napon beront a házasságközvetítő irodába, és bizonyítékot követel: nem teszik-e tönkre az ő sérülékeny húgát, aki Kate legújabb ügyfele? Kate csak úgy tudja meggyőzni a férfit arról, hogy ő nem csaló, ha megtalálja neki álmai asszonyát. De vajon sikerül-e Kate-nek megtartania a két lépés távolságot, amikor a férfi olyan hatással van rá, hogy szinte remeg a lába a jelenlétében? Vagy talán a házasságközvetítő is révbe ér egyszer?Jennifer Probstot ismerhetjük a Milliárdosfeleségek sorozat által. Nekem máig hatalmas kedvencem a sorozat, főleg az első rész, az Érdekházasság. Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy elolvasom-e az írónő új sorozatának első kötetét. A Keresd az alkalmat, az írónő megszokott stílusát tükrözi: szexi, romantikus, vicces. Az üdítő változást az adja, hogy egy leheletnyi természetfelettiséggel lett felturbózva.
"– Mi csak csókolóztunk, tutira nem tőlem terhes. 
– Mindjárt betegre röhögöm magam."


Érzitek ezt a tömény humort? Jennifertől mindig is elvártam, hogy lehessen jókat nevetni a könyvein, mert ez nagyon jellemző a műveire. Ez a könyv sem okozott csalódást. 

"– Maga rettenetes ember, Slade Montgomery. Gonoszabb, mint Gru!"

Ebben a regényben még több a vicces jelenet, a szarkazmus, és az igazi, hangosan nevetős poén. Ezek visszaterelték a könyvre a figyelmet, mert előfordult, hogy elkalandoztam. Hosszú mű lett, és ennek örültem, de néhol túl zsúfoltnak éreztem. "– Válóperes ügyvéd. 
Anyja hátrahőkölt a rettenettől. 
– Jaj, csak azt ne!"


Nagyon sokszor előfordul, hogy egy mellékszereplő lesz a kedvencem. Probst olyan jó mellékszereplőket alkotott meg, hogy a bőség zavarában nem tudtam választani. Először is, Kate hippi anyjának, aki nem mellesleg szex-terapeuta, annyi sírva röhögős pillanatot köszönhetünk. 

"– Nem semmi a családod. 
– A te mamád meg füvezik. Az sokkal tutibb."

A Milliárdosfeleségek sorozatból megismert szereplők is felbukkantak, és hozták a megszokott formájukat. Legnagyobb örömömre feltűnt Wolfie, akivel az Eltervezett házasságban találkozhattunk. Tervezem a házasságunkat. ;) 
"A szerelem az egyetlen titokzatos varázslat, ami reményt adhat nekünk."
Persze, romantikus könyv, meg ilyenek, ezért felbukkan benne a szerelem. De ebben a könyvben olyan más volt. Varázslatos. Kate kapott egy kis természetfeletti képességet, miszerint érintéssel megtudja állapítani, hogy egy pár két tagja között az igaz szerelem érezhető, vagy egyszerű vonzalom. 

"Pokolba a szerelemmel."

Kate hisz abban, hogy mindenkinek létezik a tökéletes párja. Viszont, kezd abba beleunni, hogy a sajátját sehol nem találja. Aztán, amikor az egyik ügyfelének bátyja, egy válóperes ügyvéd tör rá a Társszerzőkben, és érinti meg, felszikrázik közöttük a Kate által jól ismert, örök szerelemre utaló tűz. Slade nem hisz abban, hogy szerelem, a rövidtávú, csak szexre alapuló kapcsolatokba megy bele. De vajon egy egy éjszakás kalandokat kedvelő és egy örök romantikus képes-e közösen megtalálni az utat a boldogsághoz? "– Oké! Rendben! Maga akarta. Boszorkány vagyok. Megbűvölöm az ügyfeleket, és most gonosz varázslatot bocsátottam magára is, hogy segítsek megtalálni az igazit. Elégedett?"


Annyira meglepett, amikor szembe találkoztam a már jól ismert szerelmi varázsigével! Imádtam már a Milliárdosfeleségek sorozatban is, és nem gondoltam volna, hogy az írónő ebbe a történetbe is beleszövi. Igazából kicsit a vicces a dolog, mert komolyan elgondolkoztam a könyv olvasása közben, hogy nekem meg kéne csinálni ezt a jól bevált varázsigét. Kate, a főszereplőnk, két barátnőjével együtt üzemeltet, egy jól menő társkereső ügynökséget, a Társszerzőket. Ezért reménykedem, hogy találkozhatok még 'milyen legyen a pasi' listákkal. ;)
"– A szexről akar beszélgetni? Oké, beszélgessünk a szexről."


Nem szabad elfelejteni, hogy felnőttekről olvasunk, ezért a szex is előtérbe kerül. Nyugi, semmi esetre ne egy 50 árnyalatot várjatok. Ízlésesen megírt, szenvedélyes és szexi jelenetekre kell számítani. Ami nagy meglepetést okozott számomra, hogy az írónő Kate-nek osztotta a szűz kártyát. Nagyon aranyos amikor, egy szűz, meg egy kapcsolatkerülő szkeptikus találkozik az ágyban. „A szerelem néha szívás, de ez nem jelenti azt, hogy a végén nem jön rendbe minden.”


Annyit tudok mondani a végére, hogy ez egy igazi csajos regény, tengerpartra kiváló. Nem mondom, hogy 5 csillagos, viszont nagyon kellemes szórakozást nyújt, és teljesen kikapcsol. Jennifer Probst nálam viszi a pálmát ebben a stílusban. :)
Borító: Nagyon szép, tükrözi a könyv hangulatát, és a rózsaszín miatt nagyon csajos.

Kedvenc karakter: Wolfie

Mélypont: Az első együttlét.

Kedvenc jelenet:
 Soroljam? :)

Összességében:
 Tökéletes kikapcsolódás csajoknak.

Értékelés: 5/4
Nyereményjáték!

Nyerd meg Jennifer Probst új sorozatának az első kötetét! Nem kell más tenned, csak lájkolni a két facebook oldalt, válaszolni a kérdésre, illetve megosztani egy helyen a játékot. A többi az csak plusz lehetőség, és még több esély a nyerésre. Tehát, ami kötelező:
- Lájkold a Kiruu zakkant kuckója FB oldalt
- Lájkold a Libri Könyvkiadó FB oldalt
- Válaszolj a kérdésre
- Oszd meg egy közösségi oldalon a játék linkjét

Sok sikert! ;)a Rafflecopter giveaway

12 megjegyzés:

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója