Winners - Hatalmas újévi nyereményjáték
2015. január 31., szombat


Nem is nagyon húzom az időt, csak egy rövid kis bevezető. Úgy érzem, hogy nagyon sokan játszottatok nálam. 430 résztvevő volt, viszont ebből 115-öt kénytelen voltam kizárni. Szerintem, a feladatotok nem voltak teljesíthetetlenek, inkább türelem kellett hozzájuk. Azt gondoltam, hogyha egy író támogatja a blogomat, akkor egy lájkot igazán megérdemel. Érdekesek az emberek, ugyanis amióta kiraktam a facebook oldalra egy ideiglenes nyertesek listáját 10-zel kevesebb like van az oldalon. Ez is bizonyítja, hogy csak ezért voltak ott jó páran. Én nem fogok panaszkodni, mert szívesen csinálom, de őszintén megmondom, hogy nem egyszerű egy ilyen szintű játékot összehozni.
Mindenesetre, gratulálok a nyerteseknek, és a többiek pedig ne csüggedjenek, lesz még lehetőség nyerni. :) Főleg, mivel a Miranda Kenneally csomag nem jutott el még hozzám, így annak a nyertesét később sorsolom. A nyerteseknek 48 órájuk van jelentkezni, ha ez nem történik meg, új szerencsést sorsolok. Figyeljétek a facebook oldalt, és a beérkező leveleket! ;)


A nyertesek listája:

Barbi Kovács
Csilla Molnár
Mecséri Alexandra
Hajdú Vivien
Hédi Hadobás
Zsófi Feigl
Vivii Balogh
Míra Salameh
Puskás Lili
Alexandra Farkas
S. Lola
Alexandra Könczöl
Fanni Kocsis
Renne-chan2 megjegyzés:

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója