Marni Bates jön a Könyvhétre
2015. január 28., szerda
Tapsoltál? Táncoltál? Ugráltál? Visítottál? Mind normális reakció, hiszen a világ legcukibb Írónője hazánkba látogat. Marni könyvei a LOL-könyvek sorozatban jelentek (és jelennek) meg, a Móra Kiadó gondozásában. Ugye milyen nehéz felfogni?
Marni imádja a magyar rajongóit, és még a nyelvet is elkezdte tanulni! A facebook oldalán nyomon követhetitek milyen aranyos dolgokat posztol.
Vannak ám még itt jobbnál jobb dolgok: 2015-ben 6 LOL-könyv jelenik meg.
Mire Marni ideér Portlandből, addigra még két könyvet olvashatunk tőle magyarul. Tehát, a Könyvhétre (június 5-7.) 5 csodaszép könyvet cipelhettek magatokkal dedikáltatni.
A hatodik könyv Novemberben érkezik, egyenlőre titok, hogy mi lesz az, de mindenesetre nagyoooon izgatottan várjuk!
Most pedig nézzük csak meg, hogy mik az idei LOL-könyvek:
1. Komal Kant: Impossible #With Me 1. (március végi megjelenés)

Ashton keményen megdolgozott azért, hogy felküzdje magát a gimis tápláléklánc csúcsára. Amikor pozíciója váratlanul veszélybe kerül, bármire hajlandó, hogy mentse a menthetőt, még arra is, hogy segítséget kérjen a szomszédban lakó szexi rosszfiútól.
Luca és Ashton gyerekkorukban elválaszthatatlan barátok voltak, de évek óta szóba sem állnak egymással. A srácból mostanra tetkós, antiszoc rocker lett, aki enyhén szólva nem repes az örömtől, hogy kisegítse az elkényeztetett királykisasszonyt. Pláne nem úgy, hogy a pasiját kell alakítania!
A zűrös páros kezdetben legszívesebben megfojtaná a másikat egy kanál vízben, de az igazi gondok akkor kezdődnek, amikor kiderül, milyen félreértés miatt szakadt meg köztük a kapcsolat hét éve.
Eddig az tűnt lehetetlennek, hogy öt percnél tovább elviseljék egymást, most meg az, hogy öt percnél tovább levegyék a kezüket a másikról…

2. Marni Bates: Notable #Smith High 3. (május végi megjelenés)

Hidd el, jobban jársz, ha nem szívózol Chelsea Hallowayjel! Elég csettintenie, és örökre lúzer maradsz a suliban… Nincs olyan szitu, amit a Smith gimi rettegve bálványozott pomponlánya ne tudna megoldani. Elvált szülők? Nem probléma. Az expasija belezúgott a suli legbénább csajába? Csak idő kérdése, mire észre téríti a srácot.
De azzal még a Menő-királynő sem tud mit kezdeni, hogy a szülei egy évre Kambodzsába (!) küldik tanulni, egy rakás stréber fősulis közé. Nem elég, hogy társai hígagyú libának tartják, a tanára ráadásul véletlenül összetűzésbe kerül egy drogbáróval, és most Chelsea-re vár, hogy kimenekítse az egész osztályt az országból. Lehetőleg egy darabban. Még azt a ritka beképzelt Houstont is, akinek az okoskodásánál csak a vakító zöld szeme akasztja ki jobban a lányt…3. Lauren Morrill: Meant to Be (augusztus eleji megjelenés)

,,Szeretni, vagy nem szeretni... az itt nem kérdés."

Következő LOL-hősnőnknek egy vad buli, néhány rejtélyes romantikus SMS és egy londoni hajsza kell ahhoz, hogy rájöjjön, az iskolai szabályzat teljesen lényegtelen, ha az Igaziról van szó...


4. Kelly Oram: Cinder és Ella (kb. szeptember végi, október eleji megjelenés)

Ellának egyáltalán nem az esete a netes haverja. Miért is lenne? Cinder vicces, szexi, magabiztos, és ugyanakkora könyvmoly, mint ő. Na jó, egy picit talán mégis az esete…
A tizennyolcadik szülinapján Ella és az édesanyja borzalmas karambolt szenved, amit csak a lány él túl. Hónapokig tartó lábadozás és fájdalmas operációk után az apjához kell költöznie, aki gyerekkorában elhagyta a családját. Ella kénytelen elviselni a mostohaanyját meg a két mostohatestvérét, csak hogy bebizonyítsa az orvosainak, készen áll az önálló életre. De épp ez a gond. Hogy egyáltalán nem áll készen! Ahhoz, hogy lelkileg is megerősödjön, szüksége van Cinderre. Igaz, a nagydumás srác egy perc alatt képes az őrületbe kergetni, viszont az is tuti, hogy senki sem ismeri és érti meg úgy, mint ő.
Ja, hogy Cinder mellesleg Hollywood egyik legmenőbb, Oscar-esélyes tinisztárja, csak ezt az apróságot elfelejtette megemlíteni? Hát… senki sem ígérte, hogy a modern Hamupipőke hercege csomag nélkül érkezik!

5. Marni Bates: Awkwardly Ever After #Smith High 4. (könyvhétig)

It's prom season at Smith High School and love is in the air. . .for some people.

Melanie Morris knows she shouldn't keep flirting with her best friend's brother, Dylan Wellesley, even though the last thing she feels is „sisterly” around the cute soon-to-be freshman. But attending prom with somebody else might mean losing him for good. . .

Isobel Peters accepts the fact that she's a huge geek, but she never expected renowned player, Spencer King, would want to get his hands on. . .her reputation. What begins as a bargain could turn into something real–or a Notable disaster!

Corey O'Neal is dating the boy of his dreams, rockstar Timothy Goff. But it isn't easy to trade in anonymity for instant celebrity status, especially now that swarms of protesters want them both banned from prom. Dating Prince Charming in real life is a whole lot harder than it sounds in fairytales.

Happily ever after? Try awkwardly ever after!

És ugye egy könyv Novemberben, ami jelenleg elég homályos. Érdemes figyelni a LOL-könyvek facebook oldalát, ahol sok-sok értékes információhoz juthattok hozzá. :)


Marni nagyon készül... :)

2 megjegyzés:

  1. Most már biztos, hogy megyek könyvhétre! :) Köszi a remek bejegyzést és a tudósítást. ^^

    VálaszTörlés

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója