Helyzetjelentés
2014. november 9., vasárnap
Az új kedvencem. 

Hey Guys! What's up? Rögtön átváltok magyarra. A kedvenc modellem szokott így köszönni az olvasóinak (csodálóinak). Igazából, nem is ez a lényeg. Most csak egy gyors bejegyzésre van időm, legnagyobb bánatomra. Higgyétek el, szívesebben írnék Eliről, minthogy a kémia füzetem olvassam.
Kicsit eltűntem mostanában, de tudnotok kell, hogy én állatorvosnak készülök, így a blogolás csak a második marad. Tény, hogy mondjuk a Celeb vagyok, ments ki innen! nézése helyett írhatnék is, de képtelen vagyok otthagyni azt az édes albínó sünit. Szívesebben írnék, minthogy azt a hülye ribanc (pardon!) Évát hallgassam, merthogy számomra ő minden csak nem szórakoztató. Igen, tudnám órákon keresztül szidni.
Örülök neki, hogy élveztétek a Mórás beszámolómat. A közeljövőben lefordítom a többi hamarosan megjelenő könyv fülszövegét is. Most sajnos nem fér bele, de igyekszem velük. A baj annyi, hogy jövő hétre konkrétan be vagyok táblázva. Tény, hogy vannak olyan programjaim, mint a körmöshöz kell menni, de ha látnátok hogy lenőtt, ti is elküldenétek. Csütörtökön pedig érkezik hozzám két "tesó" Erdélyből. Van a sulinkban ilyen testvérosztály kapcsolat egy Székelyudvarhelyi iskolával. Ők jönnek hozzánk, ezért abban a négy napban egyáltalán nem érek rá. Rosszul jött ki, de bevallom, nagyon várom őket. Főleg, mert a lány szeret olvasni.. :)
Említettem, hogy a gépemmel történt egy kisebb baleset, ami vitte magával a kész bejegyzéseim. No, ez a dolog annyiban oldódott meg, hogy minden élő rokonom megelőlegezte a karácsonyi ajándékom, ami egy notebook. Innentől kezdve akadálymentesen és gyorsan tudok bejegyzést írni. Ez főleg nekem előny, de azért ti is örülhettek, hogy végre valahára meg lesz a Láthatóságis nyereményjáték.


Jaj, mit is akartam még... Á. igen. Hogy milyen bejegyzések várhatóak. Van egy pár:
Láthatósági mellény lúzereknek - We love Marni.
Callie&Kayden és a véletlen - Pfúj. Nagyon rossz volt ez a könyv. Lehet, hogy nem is szidom össze-vissza.
Álom két keréken - Újabb kedvencem lett Sarahtól.
Eleanor&Park - Soha többet.

Szeretnék egy-kép apró változás a blogon. Tök jó ötleteim vannak, csak meg kéne őket valósítani. Lenne egy bejegyzés ötletem.. elsősorban a nőneműeknek. Mit szólnátok egy Man Candy heti poszthoz? A nevéből következik, hogy jó kinézetű férfiakról lenne benne szó. Később még pontosítok ezzel kapcsolatban. Mostantól, azaz novembertől kezdve minden hó végén lesz egy kis összefoglaló. Miket kaptam, mit olvastam, meg ilyenek.
Azt hiszem hirtelen ezek jutottak eszembe. Tényleg nagyon szeretnék sűrűbben posztolni, és nagyon rajta leszek, hogy sikerüljön. Addig is kövessetek facebookon és instagramon! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója