The Musical Book Tag
2014. október 25., szombat
Csak úgy repüüüüül az idő. De komolyan. Nem csinálok semmit egy kicsit, máris eltelik két nap. Nehéz az élet. No, ki a borús hangulatból, ami amúgy tükrözi az időjárást is. Már unom a forró teát, ki akarok menni. A lényegre térve újból ezer hála millió köszönet Lexának, aki meghívott a zenés tagra. Biztos érezte, hogy imádom a zene, meg a könyv szót egy mondatban. Ha már zene had mondjak egy-két dolgot az én music hallgatási szokásaimról. Először is azt hallgatok, amihez épp kedvem van. Rádió, youtube, lejátszási lista. Utálom a disco zenét, meg a könnyűzenét is, illetve még jó pár műfajt. Ha be kéne határolnom, hogy milyen stílust hallgatok azt mondanám, hogy rock-pop-latin. Van egy raklap fülhallgatóm, de, sajnos a nagy rész nem működik teljesen. Esküszöm, 3 havonta új fülhallgatót kell vennem, mert mindig tönkre mennek (most a pici, bedugósról van szó). Két fejhallgatóm is van, az egyik tartalék, még ki sincs bontva, hátha történik a fejemen lévővel valami. :D No, visszatérve erre a tagre (idézem Lexától): "A Tagról azt kell tudni, hogy maga Attila állította össze a kérdéseket egy nézőjének ötlete alapján. Zeneszámok hangulata, címe és mondanivalója alapján kell hozzákapcsolni egy-egy könyvet." Köszönöm, ennél jobban én se tudtam volna megfogalmazni. Mindjárt olvashatjátok a bejegyzés lényegét, csak annyit, hogy aki esetleg nem tudná, van egy kis khm probléma a gépemmel, a karácsony viszont messze van. Elég korlátozott időt tölthetek egy másik gép előtt, de igyekszem pótolni a Geek girl, meg a Láthatósági mellény lúzereknek véleményemet (ezeket vitte a gépem a sötétségbe.. még csak meg se kérdezte) nyereményjátékkal együtt. Mielőtt elfelejteném, én nem hívok meg senkit, akinek megtetszett a dolog, nyugodtan vigye, csak jelölje meg a forrást, és egy linket biggyesszen a bejegyzés alá. Let's listen music!


1. PSY - Gangnam Style: Egy felkapott könyv, amit te is nagyon szeretsz
Hogy miért? Mert Daemon!2. Adele - Someone Like You: Egy könyv/könyvsorozat, amin nehezen túllépni, annyira szomorú lettél, hogy vége.
Először a Milliárdosfeleségek
sorozat jutott eszembe. Hiányzik :(3. Tomes Jones - Sexbomb: Az első erotikus könyv, amit valaha olvastál.

Nem egy 50 árnyalat stílus, de ez is erotikus.
Amúgy a szürke 50 volt az első...4. Katy Perry - Dark Horse: Egy könyv, aminél teljesen másra számítottál, mint amiről ténylegesen szólt.
Fantasyt vártam...5. Pokémon: Egy könyv, ami a legelső olvasmányaid között volt.
A Szent Johanna Gimi, és két Sarah Dessen könyv után...
fúj, de utálom ezt a könyvet (Anita Blake 6.)6. Miley Cyrus - Wrecking Ball: Egy könyv, ami teljesen lerombolt téged.
Még anno... az első disztópiám. 7. Pharrell Williams: Happy: Egy könyv, aminek az olvasása közben nem tudtad abbahagyni a mosolygást/nevetést.
Marni a legjobb.8. Frozen - Let It Go: Egy könyv, amiben egy olyan testvérpár van, akiket nagyon szeretsz.
Matt & Celeste9. Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Need You Love: Egy nyálas könyvbeli szerelmespár, akiket ki nem állhatsz.
Nem emlékszem, hogy nyálasak-e, de bah.
(Meghan & Ash)10. Iggy Azalea - Fancy: Egy könyvborító, amit imádsz.
Hülyéskedsz? Szexi pasi, kockás has és még szárnyai is vannak?11. Lady Gaga - Bad Romance: Egy könyv, amiben tiltott szerelem van. 
But don't know why...
(Alexandra Burke: The silence)12. Ariana Grande - Problem: Egy szereplő, akit utálsz. 
Mennyi mindenkit utálok...
de legyen most Éjúr. 

1 megjegyzés:

  1. Szia Kiruu :)

    Örülök, hogy tetszett a kihívás, reméltem, hogy bejövős lesz a dolog :D
    Apropó, nem rég beszereztem a tudtod nélküli biztatásodra, a Rocksztárt kaptam karácsonyra c. könyvet :D Annyira tetszett a Segítség, de a Láthatósági olvasása után nem kételkedek benne, hogy el kell olvasnom a Rocksztárt! :D Bár a sztori miatt jobb lett volna ha előbb a Rocksztárt olvasom... se baj :D Ilyen az Én formám! :D

    Üdv.lex

    VálaszTörlés

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója