Autumn Booktag
2014. október 5., vasárnap
Tudom, tudom, borzalmasan régen írtam, de valamiért rám tört a lustábbik énem lustább verziója. Sűrű elnézések közepette megpróbálom kimenteni magam, ráfogni az iskolára (minden nap minimum 1 doga), a "Mást kellett írnom" szöveget is felhasználom (osztálykirándulás cenzúrázva a suliújságba), illetve az "Inkább olvastam" mondat is elég jól hangzik. De, hogy mondjak is valami érdemlegeset, hamarosan kiolvasom a Geek Girlt (még mindig nem tudom a magyar címét) jövő héten írok róla, és lesz egy kis meglepi is. :) Most pedig...
... Autumn Booktag. Szép az ősz, szép az élet. Köszönöm a meghívást Anitigernek, és tőled is bocsánatot kérek, amiért eddig tartott megcsinálni! :)

1. Mit szeretsz a legjobban az őszben?
Akkor van a szülinapom. :D Nem, nem vagyok egoista, nyugi. Igazából, egyik évszakhoz se kötődöm különösebben. Bármelyik évszakhoz kapcsolódóan megkérdezheti tőlem bárki, hogy mit szeretek benne, úgyis az lesz a válaszom, hogy a lovaglást. Télen imádom, hogy minden hófehér, tavasszal, hogy minden színes, nyáron, hogy mindig száraz a talaj, ősszel pedig, imádom, hogy vágta közben szétnyílnak előtted/mögötted a levelek, és minden erős színekben pompázik. 

2. Melyik az a könyv, ami emlékeztet az iskolás napjaidra?

Egyik sem. Évek óta keresgélek ifjúsági kategóriában könyveket, de soha nem találok semmi hasonlóságot köztem és a könyvben történtek között. Talán, egy picit Reni (SzJG) érzései kavarognak bennem, mert tudom, hogy létezik szerelem első látásra. Bár, a helyzetünk nagyon más, én nem sírok, és hallgatok olyan zenéket, mint Reni (akkor tuti sírnék - olyan rosszak), illetve nem is ismer az illető, szóval nem tudjuk egymást szívatni. Majd megírom a saját regényem, és akkor az lesz az! :D (nem ám)

 

3. Melyik az a borító, ami őszi hangulatot idéz számodra?

Hm. Hmm. Hmmm. Nem jut ilyen eszembe. Talán, a Vajon létezik szerelem első látásra picit őszi hangulatú. 


4. Melyik a kedvenc horror/halloween történeted?

Amikor 4 barátnőm nálam aludt Halloweenkor. :D Durva volt. Egyébként, nem igazán olvastam halloweeni könyveket, a horrort meg inkább filmként szeretem. Na jó, ez túlzás. Egyszer voltam moziban egy sráccal, aki egy horror filmet választott, azzal a céllal, hogy majd jól megijedek és vigaszt keresek nála. Hát, ez kicsit másként sült el, ugyanis egy csomó bakit találtam benne és azokon nevettem. Az a szokásom, hogy keresek hibákat a filmben, túl műre sikerült részeket, meg ilyenek. Amúgy meg, ki lettem képezve - apukám annyiszor a szívbajt hozta rám, mikor elmerültem egy könyvben, vagy zenét hallgattam. Esetleg egyszerre mindkettő.


5. Melyik a kedvenc horror/halloweeni filmed?

Nincs kedvenc filmem. De, a Horrorra akadva még mindig hatalmas. :D 

 
6. Melyik őszi megjelenésű könyvet várod a legjobban?

Talán, az Enigma folytatását, az Ezüsthídat. A Maximtól a Cseresznyepiros nyár című könyvet, Wardtól pedig A királyt. Természetesen a Láthatósági mellény lúzereknek van legelöl, Marnitól. 


7. Melyik őszi megjelenésű filmet várod a legjobban?

Nem vagyok egy nagy film-megjelenés követő, szóval semmit. Ha megtetszik valami, megnézem, de ennyi. 


 
8. Melyek azok a könyveket, amiket idén ősszel tervezel elolvasni?
Ahogy már sokszor mondtam én nagyon hangulatfüggő ember vagyok. Így is olvasok. Ha van kedvem olvasok, ha nincs akkor nem. Persze, rá tudom erőszakolni magam, de az soha nem jelent jót. A megrendelt könyveimet mindenképpen szeretném elolvasni (hallod hangulat?!). 


9. Kiket tagelsz be? :)

Kihívottjaim nincsenek, aki szeretné csinálja meg, majd linkelje be a poszt linkjét hozzászólásban. Léci, a forrást tüntesd fel! 
 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója