Veszélyes gondolatok - Elkezdődött a suli, ááá!
2014. szeptember 1., hétfő
Korai lenne...?
Fő, hogy jól indult a reggel. Már rögtön úgy éreztem, ahogy a képen is látjátok... Brr. Iskola. Brr. Bevallom nektek nem igazán hiányzott a dolog. Már ma is tanultunk (meg se lepődtem), olvasni se volt időm, reggel jól eláztam, mert csak úgy ömlik a víz, ráadásul valakire ráestem a lépcsőn, jó szokásomhoz híven. Még egyenes talajon, a saját lábamban is simán megbotlok. Mik történhetnek egy lépcsőn?! Yeah, I'm unfortunate.
Igen, ez a borzalmas órarendem. Ha túlélem, veszek magamnak
egy könyvet. Nos, lehet, hogy kettőt. Esetleg hármat. Max. ötöt.
De, tényleg.  
Ne várjatok sokat ettől a bejegyzéstől, csak gondoltam leírom a gondolataim. Nos, azokat mégse, de azért irkálok egy-két dolgot. A bejegyzések számával kapcsolatban.. Próbálom tartani a heti minimum két bejegyzést, de nem tudok semmit megígérni. Attól függ, mennyit kell tanulnom a suliba, és, hogy az mellett mennyi időm lesz olvasni. Előre láthatólag nem sok. Fogok magamnak időt csinálni, ha már nagyon tele van a... bögyöm az iskolával. Egyébként, kérdezni akartam, hogy ti milyen szakra jártok? Tökre kíváncsi lennék, hogy az olvasóim milyen irányban szeretnének tovább tanulni. Ha szeretnétek, írjátok le kommentben, és azt is, hogy milyen volt az első nap a pokolban.
Leiner Laura mondja mindig, hogy minden iskolásnak egy Cortezt, de minimum egy Ricsit kíván a mögötte lévő padba. Hát, igen. A diákszerelem. Amúgy borzalmasan rossz dolog. Én megtaláltam a Cortezem, de sajnos ő még nem talált meg. Két és fél év múlva reménykedjek? :)
A nyereményjátékkal kapcsolatban... Említettem, hogy egy KMK-s könyv lesz az, illetve egy könyvjelző, de ha még tudtok egy kicsit várni, akkor esetleg hozzácsaphatok egy-két dedikált dolgot (most épp várom Simone Elkeles borítékát..) is, feltéve ha a posta eljuttatja hozzám a leveleket, illetve az írónő nem egy egy darab dedikált valamit tesz bele. :D Vártok még egy kicsit, vagy sulikezdés alkalmából legyen a dolog?
Ilyen lehettem reggel. Éljen, hogy boldog a gyerek!
A szeptember első pár hétvégéjével kapcsolatban mondanám, hogy lehet, hogy ritkábban jelentkezem, mert hamarosan szülinapom lesz (12.-én) és anyu szereti meghívni a rokonokat. Én, nem igazán szeretem az ünnepeket, főleg, mivel ez a sajátom lesz, könyvet úgysem kapok, mert a családom nem támogatja a molyságomat, úgyhogy... De, azért magamat tuti meglepem valamivel. Meg, hát, remélem sikerül összehozni az Origines tortámat. Csak legyen lelki erőm megenni. :D
Gondolom, láttátok, hogy a Móra kiadó indított egy facebook oldalt a LOL-könyvek sorozatnak. Illetve, közzétették a szeptember végén megjelenő regényük fülszövegét is. A borító még nem publikus, de szerintem, hamarosan megmutatják azt is.

Miranda Kenneally: Catching Jordan #Hundred Oaks 1.

Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik − igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét.
A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?

Elárulom, hogy Ty annyira nem is szexi, ellenben Jordan legjobb barátja... Na, jó kislány leszek, és nem árulok el semmit. Hihi. Én is megosztottam veletek egy nagyon szuper információt...

Emlékeztek még a Segítség, Youtube-sztár lettem! című könyvre, amiben az ellenállhatatlan Logan van? Nos, ennek a könyvnek a következő része érkezik hozzánk magyarul... Remélhetőleg, még ebben az évben.
Az Invisible, a Smith High sorozat második tagja, tehát a Segítség, Youtube-sztár lettem! folytatása, Jane története. Jane a suliújság tagja, ahol Scottnak lesz az "új feladata". Igen, Scott, magas, elképesztően jóképű, Converse cipőben, farmerben, pólóban, zakóban és még egy Nikon is lóg a nyakába!
Imádjuk Marnit, mert hihetetlenül aranyos, a könyvei pedig nagyon jó szórakozást nyújtanak. És cukik. És eszméletlen pasik vannak bennük. Ó, alig várom, hogy olvashassam! 

Amit még láttam molyon, hogy a KMK tervezi kiadni a DUFF című könyvet, még ebben az évben, illetve JLA, White hot kiss című könyvét is. Imádkozzunk. Vagy ne, mert túl sok a jó könyv? Hm, lehet.
Tegnap már láthattátok, hogy sikerült megnyernem Nicole játékán a dedikált Ónixot, illetve könyvjelzőket, meg egy KMK-s könyvet. EEEEEZAAAAAZ! :D Holnap meg is kapom.


Szerintem mára ennyi lenne, épp eleget írtam mindenről össze-vissza. Ja, amúgy, ma Bűbájosokat fogok olvasni Robertstől, illetve tervezem az Árnyék és csontot, de tudjátok, ahogy a hangulatom hozza. Ja, és most a Stormot szüneteltetem. Az a szerelmi háromszög nem tesz jót nekem. Hola! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója