Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem #Hundred Oaks 1. - Nyereményjáték!
2014. szeptember 19., péntek
Móra, 2014
344 oldal
Besorolás: romantikus, ifjúsági, sport
Sorozat: Hundred Oaks 1.
Kiadói sorozat: LOL-könyvek sorozat 6.
Megjelenés: 2014. szeptember 22.


Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül…) Csapattársai tisztelik és szeretik − igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét. 
A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?Huh. Kivételesen, nagyon nehéz összeszedni a gondolatim. Amióta elolvastam az utolsó szót, azon agyalok, hogy akkor ez most mennyire tetszett nekem? Végül döntöttem.
Maga a könyv Jordanről szól, akinek az élete a foci. Ja, nehogy elfelejtsem, Jordan lány. :D Ő az irányító, csapatfőnök, vezér, ahogy tetszik. Igen, ő az egyetlen lány a csapatban. Őszintén, szívből imádtam az egész csapatot, a hangulatot, a kapcsolatot a játékosok között. Jordanel rögtön rokonszenvet éreztem, mert bevallom, sokszor a fiúkkal sokkal jobban kijövök, mint a lányokkal. Jordannak sok bátyja van, igaz, ebből, csak egy vér szerinti, de sokszor nem számít, hogy ki honnan származik. Esküszöm, olyan pasik veszik körül, akik mintha egy "görög istenek" magazinból léptek volna elő. Izmosak, magasak, jó a humoruk, és még védelmezőek is! Igen, én is vadmacskának érzem magam. Nem is értettem, hogy Jordan miért nem jár legalább valakivel. Jó, persze, értettem, és tudom, hogy mindene a foci, de azért egy kis móka nem árt néha. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem Henry is. Ó, drága Henry! Abszolút a kedvenc szereplőm. Hogy miért? Magas, vékony, de izmos testalkatú, szőke, göndör fürtjei vannak, vicces, lehet vele beszélgetni, illetve minden pontszerzés után táncol.
Ugyan, ki ne szeretné? Imádtam a laza stílusát, és mindig vártam, hogy mikor jön újra Henry... Volt egy rész a könyvben, ahol kifejezetten csalódtam benne. Mérges voltam, mert hülyeséget csinált, és ezzel nem csak magának ártott. No, azért megjegyezném, hogy Jordant se tapsoltam volna meg a randizási képességei miatt. Vagy velem van a baj, vagy nem tudom, de az, hogy vonzódsz valakihez, de csak húzzátok az időt, nem értek egymáshoz, majd hirtelen a csaj úgy dönt, hogy ja, de mégis, és rögtön egymásnak esnek, és a csaj szüzessége búcsút int? Ez, így nekem túl sok volt, és egyáltalán nem vártam ilyesmit Jordantől. Sajnos, két oldala van. Az egyik, amit imádtam és tiszteltem, azaz, ahogy a barátaival, csapattársaival viselkedik, a másikat viszont nem is tudtam igazán hova tenni, a kapcsolatát Ty-al. Megfogadtam magamban, hogy nem mondok semmi rosszat Tyról, de most mégis muszáj. Hogy rendezte a dolgokat? Virág. Mindig virágot vett. Nem igazán törődött a barátnőjével, és rohadtul nem volt szerelmes sem, az csupán erős testi vonzalom volt. Gyakran összetévesztik az emberek ezt a kettőt. Jordan és Ty kapcsolatát nem támogattam. Én, rájöttem a nyilvánvalóra, ami egy nagyon tipikus esete a fiú-lány barátságnak. Egy kicsit sablonos is volt a dolog, de hál' istennek a focis dolgok egálba hozták a mérleget. Jordan csapattársairól egy kicsit részletesebben: Carter, akit én annyira, de annyira elfogadtam volna magam mellé. Tipikus kis ártatlan srác, de közben nagyon menő. Aranyos volt, örültem, hogy tudta mikor van rá szükség, és akkor rögtön jött és segített. Annyira jó lenne számomra egy-két ilyen rituálé, hogy szólok az egyik szexi pasi haveromnak, hogy menjünk már el fagyizni/pizzázni/csirkecombot enni. Vagy épp J.J. is átugorhat, hogy csocsózzunk/dartsozzunk a "pincében", miközben kifosztjuk a hűtőt. Jaj, J.J., annak ellenére, hogy 120 kiló, annyira cuki! És, ahogy próbálta letagadni, hogy érez valamit a csaj irányt. Szerintem, igenis érzett, csak pasi, és az agya néha átköltözik a középső tájakra. Kíváncsi lettem volna, hogy mégis mi lett velük, de sajnos, ez nem derült ki. Még több izomagyért olvasd el a könyvet! ;) 
Tyról még egy kicsit. Bevallom, csaltam egy kicsit, és beleolvasgattam a könyvbe, így egy kis előítélettel kezdtem neki. Hát, ez kihatott a Ty-al kapcsolatos érzelmeimre, ugyanis, szívem szerint végig fintorogtam volna, amikor róla olvastam, és imádkoztam, hogy tűnjön már el. Úgy éreztem, ő nem tartozik ebbe a környezetbe, és igazam lett. Ellenszenvesen viselkedett, engem kifejezetten untatott, túlságosan sablonosnak éreztem. Extra jól néz ki, szexi akcentusa van, mindenki imádja, mindenben jó. Nem igazán szeretem a tökéletest. 

Nézzétek csak mit találtam a könyv végén :))))
Amit még meg kell említenem, az a foci. Annyira örültem neki, hogy nem a sima fociról van szó, mert arról semmit nem tudok, és nem is akarok tudni. Az amerikai foci kifejezetten érdekel, és nem, nem csak a pasik miatt, bár ez sem utolsó helyen van az érveim között. A könyv, vagyis inkább Jordan élete, a foci körül forog. Az apukája híres focista, mindenki imádja, de Jordant mégsem fogadja el focistaként. Nem jár el az edzéseire, nem gratulál neki, nem biztatja, sőt, inkább le akarja beszélni a fociról, ami nagyon rosszul esik Jordannak. Én éreztem, hogy mi áll a háttérben, és igazam lett. Vártam a változás pillanatát, és nagyon megérte. Az egyetemlátogatásos rész az egyik kedvencem lett. Mike, Jordan bátyja... annyiszor leírtam már az imádom szót, de ide se tudok mást írni. Egész életemben bátyust szerettem volna, és annyira örülök, ha a könyvekben jelen van egy-egy nagy tesó. A haverját, ne is említsem. Hatalmas arc. :D Jordan anyukája említést érdemel, mert annyira kedves és aranyos! És az a hatalmas nyugalom, lenyűgöző. Sajnálom, hogy Ty anyukájáról nem tudtunk meg semmit, szerintem illett volna egy találkozást beletenni...
Úgyis mindig elfelejtek/kihagyok valamit, de azért meg kell említenem egy hihetetlenül cuki dolgot, amit nagyon lovingoltam. A fejtől-lábtól alvást. Egyszerűen lenyűgöző ötlet, és mindig nevetnem kell, ha rágondolok. A másik, Henry tánca... Mindig az a kép jár a fejemben, ahogy egy nagy, kitömött vállú mezben, egy vékony lábú srác a stoplis cipőjében, a pálya közepén, hadonászik a kezével, meg ugrál. Elképesztő. :D
Összességében, azt kell mondanom, hogy Henry hülyeségét, Ty túl tökéletes képét, és Jordan vakságát leszámítva remekül szórakoztam, hónapok óta ez az első könyv, amit egyhuzamban kitudtam olvasni. 

Kedvcsináló idézetek:

"Nem mintha nem jönnék be a fiúknak, csak éppen a felhozatallal van a baj, mert:
1. vagy alacsonyabbak nálam,
2. vagy melegek,
3. vagy a csapatomban játszanak,
4. vagy mindez egyszerre."

"Na, jó, mondjuk Henryt jó párszor láttam bokszeralsóban, és ő fincsinek nézett ki, nagyon fincsinek - mint egy csípős csirkeszárny!"

"A fenébe is Jordan! Neked elkapót kéne játszanod, mert
a segged nagyobb sérülést okoz, mint egy baseballütő!"

"- Ha még egyszer az életben el merészelsz hagyni, letépem a fejed!" 

bevallom, ez angolul nekem jobban tetszett:

"If you ever leave me again, I’l fucking kill you."
Borító: Borzalmasan tetszik.

Kedvenc karakter: Henry, Carter, Mike

Mélypont: A baleset.

Kedvenc jelenet: A könyv vége, és az iskolalátogatás.

Összességében: A sorozta negyedik részére nagyon kíváncsi vagyok! :D Ezen kívül, tetszett, és a csapattagok miatt egy újraolvasását is eltudok képzelni egyszer.

Értékelés: 5/4


És akkor, a meglepetésem, amire szerintem mindenki a legkíváncsibb!:)))
NYEREMÉNYJÁTÉK egy példányért a Kivédhetetlen szerelemből! 
A játék október 22.-én ér véget, addig lehet jelentkezni és teljesíteni a feltételeket.


Szabályok:
Nem elég, ha kedveled a két megadott oldalt! Az egyik +5 pontos feltételt teljesítened kell. Ebben az esetben, már bekerülsz a "kalapba". Nyilván, ha mindent megcsinálsz, több esélyed van nyerni. Felesleges hülyeségeket beírogatnod, mondjuk a tweet linkje helyére, mert ebben az esetben nem játszol többé. CSAK magyarországi címre postázok!


Sok szerencsét! :)

51 megjegyzés:

 1. Eddig még csak a Segítség, youtube-sztár lettem-et olvastam a LOL-os könyvek közül,de várom,hogy meglegyen a könyvtárban a többi is,hogy azokat is elolvashassam.:) Köszönöm a lehetőséget a nyereményjátékra.^^

  VálaszTörlés
 2. Te komolyan a halálunkat tervezed...:DDD
  Minnél több értékelést olvasok toled annál jobban realizálom, hogy csórikám vagyok..:D
  Jo az ertekeles, figyelemfelkelto, pont olyan ami osztonoz arra, hogy a szemely elolvassa az adott konyvet. Csak igy tovabb :)
  Ujabb konyv a kivansaglistamon (:

  VálaszTörlés
 3. Eddig még nem volt szerencsém ehhez a sorozathoz, úgy gondoltam, túl gyerekes. De pont te, és pont ezzel a kötettel keltetted fel az érdeklődésem. :)

  VálaszTörlés
 4. Eddig a Segítség, Youtube sztárt lettem és a Rocksztárt kaptam karácsonyra c. könyveket olvastam. Mind a kettő nagyon tetszett, remélem még lesz alkalmam LOL-könyveket olvasni. :)

  VálaszTörlés
 5. Az én kedvencem a Rocksztárt kaptam karácsonyra, és a Szívzűrterápia strébereknek :))

  VálaszTörlés
 6. Eddig majdnem az összeset olvastam - és mindegyikről sorban az olvasása közt úgy gondoltam, hogy na ez a kedvencem, na ez, na de mégis ez. :D A könyvmolyok értik. xd
  Szóval igazán nem tudok egy darab konkrét kedvencet mondani... Bár eddig úgy a szívemhez legközelebb talán Az ég a földig ér (azt meg is vettem) és a Szívszűrterápia strébereknek került, a két legutóbb kiadott könyvük.
  De a Rocksztárt kaptam karácsonyra sem maradhat el - ej, mennyit bénáztak, és én mennyit izgultam, drukkoltam nekik... :))
  Aztán a Segítség, youtube sztár lettem... áhh, rég is volt, jól esik ez a kis nosztalgia. Az első LOL könyvem. ♥ Mackanzi-t annyira megtudtam érteni, hisz jómagam is (sokszor) elég szerencsétlen vagyok...
  Most olyan jó érzés volt ezeket feleleveníteni. >< Alig várom már a Kivédhetetlen szerelmet, és Marni Bates új könyvét. :3 És azt hiszem, újra olvasom néhány LOL könyvet... Aww, nosztalgia. -w-

  Lola

  UI.: Remélem nem gond, hogy bloggeren ez a nevem, facebookon meg a rendes nevemet írtam be, mert ott azon vagyok?

  VálaszTörlés
 7. Én,még nem olvastam LOL-os könyvet, de már régóta szeretném őket elolvasni. :)

  VálaszTörlés
 8. Én eddig két LOL könyvet olvastam. Az egyik a Segítség, Youtube-sztár lettem!, a másik a Rocksztárt kaptam karácsonyra. A kettő könyv közül a Youtube-sztáros tetszett jobban.
  Szerintem nagyon jó, hogy a Móra kiadó indított egy ilyen sorozatot. Mindig öröm ilyen kis vidám könyveket olvasni, főleg suli közben. :)

  VálaszTörlés
 9. Még sorban áll ez a sorozat, hogy felfedezhessem a rejtelmeit. A bejegyzéseid és rajongásod keltette fel az érdeklődésemet :)

  VálaszTörlés
 10. Még nem olvastam LOL könyvet, de régóta tervezem és jókat hallottam róla.:) Tetszett a bejegyzésed.:)

  VálaszTörlés
 11. Olvastam már pár LOL könyvet. Eddig Marni Bates két könyve volt nálam a befutó, és azok közül is a Rocksztárt kaptam karácsonyra. Olyan kis édes, de emellett szórakoztató. Ráadásul több szemszögből íródott, amit egyenesen imádok a könyvekben. :)

  VálaszTörlés
 12. A listámon mindig megakad a szemem rajta,hogy meg kéne azért venni vagy kölcsönkérni,de sajnos soha nem jutok el odáig,mert a többi olvasni való csak felhalmozódik a hátam mögött,így nem volt esélyem megtapasztalni az írónő műveit.

  VálaszTörlés
 13. Én már olvastam a Segítség Youtube sztár lettemet, a Rocksztárt kaptam karácsonyra-t és a Szívzűrterápia strébereknek-et (Ezek a címek, olyan hülyén néznek ki toldalékolva) Nekem a Szívzűrterápia a legeslegkedvencebb Én nagyon szeretem a LOL könyveket, mert könnyedek és ki lehet velük kapcsolódni, mert most, hogy elkezdődött a suli nincs igazán energiám a természetfeletti vagy agystrapáló dolgokhoz :)

  VálaszTörlés
 14. Eddig még nem olvastam egy LOL könyvet sem, csak a Szívzűrterápia stébereknek írójának, Kelly Oramnak egy másik könyvét. :)

  VálaszTörlés
 15. Szia! Eddig még csak 2 LOL könyvet olvastam:) ( A Rocksztárt kaptam karácsonyra és A Segítség youtube sztár lettem) De mindegyik megfelelt az ízlésemnek:) Újra is olvastam őket:)

  VálaszTörlés
 16. Szia!:)
  Igen, már olvastam LOL-könyveket. Marni Bates két könyvét és a Titkok és exeket is. Nekem leginkább Marni két könyve nyerte el a tetszésemet, mert a harmadik számomra kifejezetten idegesítő volt.

  VálaszTörlés
 17. Szia! Én eddig Marni Bates két könyvét és a Titkok és exek éjszakáját olvastam, és mind nagyon tetszett (bár talán a Segítség, Youtube-sztár lettem a kedvencem).

  VálaszTörlés
 18. Szia:))Én már olvastam a Segítség Youtube sztár lettem-et, és a Rocksztárt kaptam karácsonyra-t is. Mind a kettő nagyon tetszett:)

  VálaszTörlés
 19. Szia!
  Eddig csak a Segítség, YouTube- sztár lettem és a Rocksztárt kaptam karácsonyra című LOL könyveket olvastam, tetszettek, igazán szórakoztató, könnyed olvasmányok voltak :)

  VálaszTörlés
 20. Szia!
  Eddig még nem olvastam a sorozatból, és annyira még nem is ismertem, de most kíváncsivá tettél :) Feljebb olvastam, hogy a Segítség, YouTube-sztár lettem is jó, lehet, hogy közelebbi kapcsolatba kerülünk :)

  VálaszTörlés
 21. Szia Kiruuu!
  Eddig még csak a rocksztárt kaptam karácsonyra c. könyvet olvastam és nagyon jó volt. Imádom :)

  VálaszTörlés
 22. Szia! Nekem eddig még nem volt szerencsém LOL könyvet olvasni, remélem, most eljön az én időm :)

  VálaszTörlés
 23. Még nem, de kíváncsivá tettél :)

  VálaszTörlés
 24. Felkeltette az érdeklődésemet a könyv, szívesen elolvasnám! :-)

  VálaszTörlés
 25. Még nem olvastam LOL könyveket, de itt az idő, hogy elkezdjem:)

  VálaszTörlés
 26. Sajnos még nem olvastam egy LOL könyvet sem,ezért szeretném megnyerni.

  VálaszTörlés
 27. Eddig sajnos nem olvastam LOL-könyveket, de ez most meghoztad a kedvem hozzá, valahogy mindig tartottam tőlük, hogy milyenek lehetnek, nem sokat hallottam róluk, csak a boltban láttam 1-2 példányt, és nem mertem megvenni, de ha ilyen szuper a többi is, akkor tuti megveszem őket :)

  VálaszTörlés
 28. Csak két LOL könyvet olvastam eddig, de imádtam őket^^ A többi is tervben van, csak le kell állítanom magam az online olvasással, ideje beszerezni kézzelfogható példányban:PP

  VálaszTörlés
 29. Eddig két LOL könyvet olvastam. Az egyik a Segítség, Youtube-sztár lettem!, a másik pedig a Szívzűrterűpia strébereknek. Egyszerűen imádtam minden egyes szót. :D Viccesek, jó a történetük és kidolgozottak a karakterek. :)

  VálaszTörlés
 30. Eddig a LOL-sorozat első három könyvét olvastam csak.:) de amint lehet a többit is tervezem.:D

  VálaszTörlés
 31. Sajnos még nem olvastam LOL-os könyvet, de már tervezem az első rész beszerzését. Remélem nem fogok csalódni. Bízom az ízlésedben. :D

  VálaszTörlés
 32. Szia!
  Én eddig sajnos még nem jutottam hozzá a könyvekhez, pedig a fent említettel három olyan van, ami a "mindenképp elolvasandó" listámon szerepel.
  Eddig csak jót hallottam a LOL könyvekről, remélhetőleg a Kivédhetetlen szerelemhez is lesz részem. :)
  Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 33. Szia!

  Még nem olvastam egyik könyvet sem, de ezen különösen megakadt a szemem. Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem ezúttal szerencsém lesz és én nyerek :)

  VálaszTörlés
 34. Szia! :)
  Eddig csak a Rocksztárt kaptam Karácsonyra c. olvastam, de imádtam!
  Az a srác eszméletlen, meg maga a sztori is :)
  Még szeretném elolvasni a nyereménykönyvet és a Szívzűrterápia strébereknek c. alkotást is, ha megszerzem őket. :)

  VálaszTörlés
 35. Szia! Gondoltam szólok, hogy én Beatrix Szatmári néven futok a Rafflecopter-be Egyszer már válaszoltam a kérdésre: "Még nem olvastam LOL könyveket, de itt az idő, hogy elkezdjem:)"

  VálaszTörlés
 36. Szia,
  olvastam, mindet kivéve Az ég a földig ér és ugye a Kivédhetetlen szerelem c. könyvet. A kedvencem a Rocksztárt kaptam karácsonyra :3 Imádom Dominickot, Logant, Coopert és Graysont :D És nagyon várom, hogy Tyt is "megismerhessem" :D

  VálaszTörlés
 37. Szia!
  Én már olvastam a Rocksztárt kaptam karácsonyra című könyvet, és a Segítség Youtube sztár lettem! címűt is és imádtam őket. A titkos és exek éjszakája nekem is csak egy éjszaka volt. Nemsokára a Szívzűrterápia strébereknek is meg lesz, már alig várom! ;)

  VálaszTörlés
 38. Szia! még eddig nem olvastam LOL könyvet, de nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen. :)

  VálaszTörlés
 39. Szia!:) Még nem volt alkalmam LOL könyvet olvasnom, de tervezésben van!:) ^^

  VálaszTörlés
 40. Sziaa! Még nem olvastam egyetlen egy LOL könyvet sem, bár nagyon szeretnék, és ezért is jelentkezem a versenyre, talán nyerek! :)

  VálaszTörlés
 41. Szia!
  Egyszerűen hihetetlen ahogy leírtad az értékelést. Láttam magam előtt hol mosolyogsz hol fintorogsz rá egy-egy dologra. Egy kedves ismerősöm aki szerint én nem elolvasom a könyvet hanem átélem szerintem Te is ilyen vagy. Bevallom őszintén, hogy még nem olvastam LOL könyvet de most nagyon felkeltetted az érdeklődésemet és mihelyst befejezem a vélemény írást rögtön beteszem a könyvet az olvasandók nevezetű mappámba így nem is sokára olvasásra kerül ez a könyv is.

  Köszönöm, hogy új irányt adtál az elkövetkezendő olvasásokhoz.

  VálaszTörlés
 42. Szia !
  A sorozat összes részét olvastam már, de erre vagyok a legkíváncsibb ráadásul most még inkább kíváncsivá tettél ! Remélem minnél hamarabb olvashatom :)

  VálaszTörlés
 43. én a titkok és exek éjszakáját olvastam

  VálaszTörlés
 44. Szia!:)
  A LOL-os könyvek közül eddig még csak a Rocksztárt kaptam karácsonyra címűt olvastam, amit igazából neked köszönhetően találtam meg! :) Nagyon tetszett, remélem több hasonlóan jó könyvet, LOL-os könyvet olvashatok még!:)
  A blogod szuper, köszönjük a nyereményjátékot!:))
  Üdv: Tamako-chan

  VálaszTörlés
 45. Szia! Köszi a nyereményjátékot! :))
  Sajnos még egyik könyvet sem olvastam, de nagyon szívesen elolvasnám őket (és valószínűleg el is fogom) :)

  VálaszTörlés
 46. szia! Köszi a lehetőséget! nem ismerem egyik könyvet sem, de szívesen elolvasnám.

  VálaszTörlés
 47. Az összes LOL-t olvastam, mindet imádtam, kivéve az Ég földet ér-t, ugyanis az nagyon irritált.

  VálaszTörlés
 48. Eddig csak Marni Bates könyveit olvastam, de a többit is kiszeretném.:3 Szeretem a Lol könyveket.:'D <3 Köszönöm a lehetőségeet.:3 :D

  VálaszTörlés
 49. Szia! Én a Segítség youtube sztár lettem, és a Rock sztárt kaptam karácsonyra köteteket olvastam, és mind a kettő nagyon tetszett!! Főleg a humoruk ^^ Nagyon sokat nevettem mindegyiken ;) :DD

  VálaszTörlés
 50. kedves szerkesztő! írtad, hogy a sorozat negyedik részét várod. hozzám még csak most jutott el ez a könyv. mi a második és harmadik rész címe? aki tudja, légyszi segítsen!!

  VálaszTörlés

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója