Új könyvek, infó a rafflecopter játékról, sorozat maratont tartottam
2014. augusztus 9., szombat
Suburgatory - Szomszéd férj és feleség, szomszéd lánya, Lisa és a főszereplő legjobb barátnője, főszereplő Tessa, Tessa apja, Dallas a szőke, gazdag nő (amúgy nem buta), Dallas lánya, Dalia, aki kb. kétszer mosolygott a sorozatban

Ciao Ragazzi! (bocsi, a kedvenc férfi modellem olasz...;))
Komolyan mondom, nagyon leszidtam magam, amiért régen írtam könyv véleményt, de magába szippantott a Suburgatory. Akkor se használnám a magyar címét, ha egy kést fognának a nyakamhoz. Egyébként ez egy sorozat, és én nyáron nagyon gyakran csinálok sorozat-maratonokat.
Parker Young (Ryan)
Ami annyit tesz, hogy leülök, és végig nézem a sorozatot pár nap alatt. Ebben az esetben csupán 3 napig tartott. Persze, ilyenkor az életfolyamataim lecsökkennek, alig eszek, iszok és mozgok. A fülhallgató a fülemhez ragad, a fenekem borzalmas fáj, de megéri. Ha már így belemerültem a dologba, hadd mondjam el, hogy ez a sorozat Tessa-ról szól, aki nagyvárosban él, amikor az apja talál nála egy kondomot (milyen hülye kifejezés, de a sorozat magyar címe A kondom el van vetve lett - bah, borzalmas -), így a kertvárosba költöznek.
Ahol, amúgy szintén lesz a lánynál koton, de más okok miatt (bár, ha jobban belegondolok, azt se tudtuk miért van a nagyvárosban nála koton. hmm, érdekes).
A sorozat Tessa új sulijáról, új barátjairól, új szomszédokról és új pasikról szól. Nem volt sok pasija, de egyet leszámítva nem is érdekelt a többi. Ryan (Parker Young - grrrr), aki amúgy Tessa legjobb barátnőjének, Lisa-nak a bátyja, egy tök hülye, de Ryan Body Shay néven ismert karaktert alakít. Ebből ki lehet találni, hogy nagy sportoló, eszméletlen testtel. Először nem igazán vettem komolyan, de aztán annyira aranyos, ahogy próbál Tessa közelébe férkőzni, ahogy hiányzik neki, és ahogy lassan, de annál mélyebben bele szeret. Volt, hogy tapsikolós rohamot kaptam, sikítófrász kerülgetett, végig táncoltam a házon, vagy épp a fejemet fogva kérdezgettem a gépemtől, hogy "Miééééééééért?!". A szüleim ilyenkor inkább nem szólnak semmit. A sorozattól nem kell sokat várni. Vicces, könnyen emészthető (többé-kevésbé), egy tipikus amerikai sorozat. A színészek szerintem nagyon jók, annyiféle karaktert sikerült összehozni.
SE03EP13
Szőke nő, meg az érzéketlen lánya, egy nyomi barátnő, s annak a sötét bőrű barátja, a nem normális szomszéd, a helyes, de buta srác, és még sorolhatnám. Egyébként fontos tudni, hogy a sorozatot elvágták. Az első és a második évad 22 epizódos (kb. 20 perc egy rész), a harmadik évad, csak 13 részből áll.
Számomra abszolúte happy end-re végződött. Meg, amúgy nagyon viccesre, őszintére és szexire. Akárhányszor megnézem az utolsó 3 percet, tuti elolvadok. Na, túlteszem magam a tini-hormonjaim előretörésén és elmondom mi az, amit tudni kell a Rafflecopteres játékokról.


***


Tudjátok, hogy van egy játék egy dedikált könyvjelzőért, amit egy rafflecopter 'dobozban' előírt lájkokkal, követéssel, tweetel lehet megnyerni. Na, most, jelenleg 155 entries, 34 név, 11 tweet és 7 komment van. Ugye tudjátok, hogy én mindent megtudok nézni a jelentkezőkkel kapcsolatban? Név, e-mail cím és hogy mit csinált meg a négy feladatból. Leggyakrabban a facbookos oldalamat kedvelés van meg mindenkinek.
Leírok egy-két adatot, csak hogy lássátok a helyzetet.
- 17 ember neve mellett áll az, hogy írt megjegyzést. A blogon, a bejegyzés alatt csak 7 komment van. Nem gyanús ez egy kicsit?
- 15 ember mondta azt, hogy tweetelt, de én csak 11-ről kaptam értesítést.
 A helyzet az, hogy én kitudom törölni a jelentkezők entry-jét. Ha nincs twittered, oké. Én ezt tudom ellenőrizni, ha tényleg nincs, de a másik két feladatot teljesítetted, akkor bent hagylak. Kommentelni mindenki tud, csak esetleg lusta hozzá. Aki, csak lájkolta a facebookos oldalt ne számítson sok esélyre. Amit a legjobban utálok, az az, hogy rányom a megcsináltam gombra, de közben nem is. Az ilyeneket magától értendően kitörlöm. Így, azoknak akik rendesen megcsinálták, amit kérek, több esélyük marad. Most még lehet javítani, tényleg megcsinálni, ami kimaradt, mert csak a játék végén törlök dolgokat. A nyertest amúgy a random.org fogja eldönteni, szóval neki szóljatok az érdeketekben. :)***


Nem igazán szoktam ünnepelni a névnapomat, de gondoltam, ha már fent vagyok molyon és van olyan esemény, hogy Névnapi ajándékozás, miért ne vennék részt rajta? Így, pont mire hazaértem a nyaralásból, meg is jött a csomagom. 
Aki esetleg régebb óta figyel engem molyon, tudhatja, hogy nagyon imádom a Lux sorozatot. Ezer éve be akarom szerezni angolul, de anyu nem szereti ha rajta keresztül rendelek külföldi oldalakról. Nagyon meglepődtem, hogy ezt kapom, mert volt egy csomó magyar könyv a kívánságlistámon. Annyira örültem neki, hogy a sorozatból legalább egy rész megvan és kirakhatom a polcomra. Egyébként is, ez a kedvenc borítóm, Pepe nagyon kitett magáért. :D A könyv egyébként extra-szuper zseniális. Daemon olyan romantikus, őszinte, de továbbra is megvan a vicces és néha bunkó modora, persze egy kis perverzséggel színezve. Nekem mindig is a kedvenc karakterem lesz. Az Obszidiánban alakított személyhez képest fel sem lehet ismerni.
"Lost my heart when she smiled."
Van ebben a könyvben minden, de tényleg minden. Bár, a vége ennek is nagyon rossz, de megjelent az Opposition, én pedig elvileg meg is nyertem (?), de sajnos még nem kaptam visszajelzést Lii-től. De, most már elárulom, hogy amit tegnap este kiraktam fb posztot, egy idézettel, azt Daemon mondta. Most őszintén, volt, aki kitalálta? :D
Az Ónixban még mindig az akarlak, de nem is játékot játszották, de itt már rég nem. Már az Opálban megtörténik a változás. Gyönyörű. :)

"I love you, Kitten." Another deep, scorching Kiss lit up my insides. "And I'm going to show you just how much I love you."

***


A másik könyv, amit hozott nekem a futár (szegény, már 3 napja) az az Eltervezett házasság. Pechemre, pont akkor jelent meg, amikor nyaraltam, így nem tudtam átvenni, de a futár hozta napokig, mivel előrendelés volt. A sorozat első részét imádom. A második és a harmadik részt nem annyira, de magát a sorozatot nagyon szeretem, és a negyediket nagyon vártam. Sajnos, még olvasom, mert ahogy mondtam a sorozat nyert a könyvvel szemben - kivételesen -, de hamarosan jön róla egy értékelő bejegyzés.

Libri, 2014
381 oldal
Besorolás: romantikus, kortárs
Sorozat: Milliárdosfeleségek 4.
Eredeti mű: The Marriage Merger


Hamarosan érkezik a Milliárdosfeleségek sorozat utolsó része! Julietta szigorú, megközelíthetetlen üzletasszony, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. Húga, Carina azonban meggyőzi, hogy próbálja ki a szerelmi varázslatot, ami már neki is segített. Nemsokára felbukkan a színen Sawyer Wells, aki Juliettához hasonlóan a hatalomban hisz, nem pedig a szerelemben. És még valami más is közös bennük: nem futamodnak meg a kihívások elől. Még akkor sem, ha a szívük a tét…
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója