Kis Családom Book Tag
2014. augusztus 31., vasárnap
Akitől, az ötlet származik: Hagyjatok! Olvasok!

A Book Tag lényege, hogy egy adott téma köré kérdéseket építenek a kitalálók, így a válaszok alapján sokkal jobban megismerhetjük magunk, illetve más bloggereket. Engem viky0222 és hel_99 hívott, mait nagyon köszönök nekik. Remélem tetszeni fog. :)
Én nem hívok meg senkit, de akinek van kedve nyugodtan csinálja meg, és küldje el nekem, szívesen elolvasom. :) Rólam és a családomról itt olvashattok bővebben.

Játékszabályok:

  1. Vedd számba a családodat és válaszold meg a rád vonatkozó kérdéseket.
  2. A játék közösségi, szóval bárkinek tovább adhatod és bárkinek jogában áll visszautasítani a kitöltést.
  3. Szabadon is vihető, ha senki nem hívott meg, de kedven van velem játszani.
  4. Kötelező feltüntetni a játék kezdőoldalát – a Hagyjatok! Olvasok! blogot, linkkel együtt, hogy a teljes kérdéskör eljusson mindenkihez.


A családtagok és a hozzátartozó könyves kérdések:

...először is ÉN! – Melyik a legrégebben kedvenc könyved?

Hm, talán a Szent Johanna Gimi sorozat, mert Laura miatt lettem könyvmoly. A hatodik rész áll hozzám a legközelebb, egyszerűen imádom Zsoltit, és úgy éreztem ebben a részben szerepel a legtöbbet. 


Kisebb testvér: Fiú – Mesekönyv, amit nem szívesen olvastál / olvasol?

Az öcsém nem volt hajlandó válaszolni, de szerintem, csak azért, mert már nem olyan pici (13 éves). Régen sem olvasott, most sem. Higgyétek el, megpróbáltam rávenni az Egy Ropi naplójára, és állítólag el is olvasta, de nem hiszem el neki. Két éve vettem neki egy Bear Grylls könyvet, azóta se olvasta el.


Szülők: Anya – Anya vagy apa miatt olvasott könyv? Ő javasolt, az ő kedvence vagy csak ő vette neked ajándékba!

Danielle Steele könyveket. Régen sokat olvastam tőle.


Apa – Melyik az a könyv vagy könyvsorozat, amit jobban szeretsz filmben vagy tv sorozatban?

Nem tudom. Már régen olvastam.


Kisállat: Kutya - Az a műfaj vagy téma, amit egyszerűen ki nem állhatsz?

Scooby-doo: Utálom a... *hirtelen elfut, ugat, elkerget valamit, majd visszajön* Bocsi, de egy madár a területemre szállt le. Szóval, utálom a mcskás, és egyéb kisállatos, vagy madaras könyveket.

Igor: Minden témát utálok a kaján és a szexi kis nőstényeken kívül. 

Janka: A nyomorról, éhező élőlényekről, és a bántalmazásról szóló könyveket nagyon utálom, mert előhozza a rossz emlékeket.

Egyéb állat: Egy könyv, amit nem bírtál befejezni, pedig küzdöttél vele?

Pocak (nyuszi): A fogyókúráról szóló könyvet képtelen vagyok befejezni. Rémesen kevés benne a kalória! 

Lina (nyuszi): A Miért szeretik a nyuszik a simogatást? című könyvet nem tudtam befejezni. Folyton rémálmaim voltak arról, hogy sok kisgyerek simogat. Brr. 

Teki (teknős): Egyszer elkezdtem egy krimit, de annyira ijesztő volt, hogy nem mertem előjönni a páncélomból, így abba is hagytam. Azóta se lettem bátrabb. 

Teki 2 (?? - no name teknős): Eddig minden könyvet végig olvastam. Mit szólnátok egy This or That Taghez? :) Kíváncsiak vagytok még több dologra rólam? Ha igen, írjátok meg kommentben! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója