Gyors bejegyzés szedett-vedett információkkal - Without time and internet
2014. augusztus 1., péntek
Üdv Kedves *neved*! :)

Jaj, de régen írtam! Úgy bánom! De mentségemre szóljon, hogy a semmi közepén lévő táborban nem igazán volt internetkapcsolat. Jelenleg külföldön tartózkodom nyaraláson, ami pont a tábor után jött, így egy perc nyugtom sem volt, főleg, hogy elvesztem a "Melyik könyveket vigyem nyaralni?" kupacban. Na, meg a ruháimban. Végül hat könyvet választottam ki, abból egyet el is olvastam, és én mondom nektek, tengerpartra íródott!

Történetesen ez volt az a könyv, amit ma kiolvastam. 
Fotót is készítettem, egy pályázatra. Szavaznátok rám? :) 
Szeretnétek róla véleményt olvasni? Gyorsan megosztok egy-két szedett-vedett információt. Ha valamit kihagyok bocsánat, de mostanában hozzám se jut el minden. 

A kedvenc kiadóm folytatja az Avery és Grayson naplója részeket. Annyira édesek! :)
Avery és Grayson naplója 2. Kifüstölés Avery és Grayson naplója 4. Önuralom − és főleg annak hiánya

Nevessetek, sóhajtozzatok, ó, és tudom, hogy arról az alsógatyáról álmodoztok! Vagy arról aki benne van? ;)
Ó, majd elfelejtettem. Marni Bates Invisible könyvének a fordítása KÉÉÉSZ! :)) Remélhetőleg még ebben az évben megjelenik. Illetve, nekem Marni azt írta, hogy Holly és Dominic esetleg ellátogathat Magyarországra egy novella kíséretében. 


***


Jön sok-sok új Könyvmolyképzős könyv. A bőség zavara! 
Sajnálom, de most nem tudom mindegyiket leírni külön. Látogassatok el a könyvmolyképző honlapjára. Jus Accardo: Untouched – Érintés nélkül
Elit start: 2014. október 7
Várható megjelenés: 2014. november 7

Jennifer A. Nielsen: The False Prince – A hamis herceg
Elit start: 2014. szeptember 16
Várható megjelenés: 2014. október 10

Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között
Elit start: 2014. október 7
Várható megjelenés: 2014. november 7

CJ Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben
Elit start: 2014. szeptember 23.
Várható megjelenés: 2014.október 24.

C. C. Hunter: Born At Midnight – Éjfélkor született
Várható megjelenés: 2014. szeptember 26.

Susannah Cahalan: Lángoló agy – Egy hónapig őrült voltam
Várható megjelenés: 2014. szeptember 19.

Lisa Jane Smith: Az erő
Elit start: 2014. szeptember 16.
Várható megjelenés: 2014. október 10.

Sophie Jordan: Vanish – Illanók
Elit start: 2014.08.19
Premier Péntek: 2014.09.19 

Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr
Elit start: 2014.08.26
Premier Péntek: 2014.09.26

Kim Harrington: Perception – A hatodik érzék
Várható megjelenés: 2014.08.15Egyet azért mégiscsak kiemelnék... :) Javasolni kellett volna a kiadónak, hogy a Lux sorozat harmadik és negyedik részét egyszerre jelenítse meg. Molyháború fog kitörni, olyan vége van az Opálnak. Kétszer annyi bevétel, mert az első példány tuti a kertben/utcán/kukában/kandallóban/kutyában végzi. Megfogtok őrülni! ;)

Jennifer Armentrout: Opál 
? oldal
Besorolás: fantasy, ifjúsági, romantikus
Sorozat: Luxen 3.


Senki sem érhet fel Daemon Blackhez.

Amikor elszánta magát, hogy kimutatja az érzéseit irántam, komolyan beszélt.
Soha többé nem kételkedem benne – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.

Csakhogy még ő sem védheti meg a családját, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.

Mindazok után, amiken keresztülmentem, én sem vagyok többé ugyanaz, aki voltam. Még mindig változom, és fogalmam sincs, mi lesz a vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibrideket tesztelő és kínzó titkos kormányzati szervezettel, ráébredek, hogy a képességeim nem ismernek határokat.

A halál a mindennapjaink részévé vált. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról kiderülhet, hogy valójában a halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.

Akkor sem, ha az eredmény örökre darabokra töri az életünket.

Egységben az erőnk – és ezt ők is tudják.


***


A királyról se feledkezzünk meg! Bár, a borító szerintem nagyon kaki, az eredeti kellett volna, de attól még Long live The King! :)


J. R. Ward: A király (Fekete Tőr Testvériség 12.)


Éljen a király…

Miután évszázadokig hátat fordított a trónnak, Wrath, Wrath fia végül apja nyomdokaiba lép… imádott fele segítségével. A korona azonban mázsás súlyként nehezedik a fejére. Miközben folytatódik az Alantasok Társaságával vívott könyörtelen háború, és a banditák banditája is egyre súlyosabb fenyegetést jelent, Wrath választás elé kerül, amely mindent és mindenkit veszélybe sodor.

Beth Randall azt hitte, tudja, mire vállalkozik, amikor feleségül ment az utolsó tiszta vérű vámpírhoz a Földön. Tudta, hogy nem lesz egyszerű menet. Ám amikor úgy dönt, hogy gyermeket akar, váratlanul éri Wrath reakciója… és a távolság, amely elválasztja őket.

A kérdés az, vajon az igaz szerelem győz-e… vagy a gyötrelmes örökség kerekedik felül?

„A Fekete Tőr Testvériség-sorozat rendkívül hamar függőséget okoz: buja romantika, forró szex, szívdöglesztő vámpírok, valamint soha véget nem érő dráma” – LoveVampires.com

„Alig várom a következőt!” – Angela Knight, a The New York Times bestseller írója


***


Az előző borítóval kapcsolatos nemtetszés miatt, a Ciceró új borítóval ruházta fel a rég várt A felhők fölött 3 méterrel-t. Megjelenése augusztus közepén várható.
http://cicerokonyvstudio.hu/Elokeszuletben/?Konyv=A_felhok_folott_3_meterrel

(Sorry guys, én nem igazán szeretem a filmet se... amit a második részben műveltek. uhhh mamám)

"A nap éppen most kel fel, gyönyörű reggel van. Babi iskolába tart, miközben Step még nem tért aludni az előző éjszaka óta. Ez a nap is úgy indul, mint a többi. Legalábbis amíg egymás mellé nem kerülnek a piros lámpánál. Ettől kezdve semmi sem lesz már ugyanaz.”
Babi gazdag szülők gyermeke, kiváló tanuló, igazi „jókislány”, míg Step „nehézfiú”, aki állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. Két különböző világhoz tartoznak, mégis egymásba szeretnek.
A felhők fölött 3 méterrel-t egy kis római kiadó adta ki, majd évekig fénymásolatokon terjedt, így vált kultuszregénnyé az olasz főváros fiataljainak körében. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két filmadaptáció is készült belőle.***


Új borítót kapott a Pánik. Kösz, Isten! :)

Heather soha nem gondolta volna, hogy részt fog venni a Pánikban, a legendás versenyben, a végzős gimnazisták megmérettetéseiben, amelynek rendkívüli tétje van – mindenekfelett a busás nyeremény. Soha nem képzelte magát bátornak, sőt azt sem gondolta, hogy valaha küzdeni fog vagy kiáll magáért. Amikor azonban talál valamit, és valakit, akiért küzdhet, rájön, hogy bátrabb, mint hitte volna.
Dodge viszont soha nem félt a Pániktól. Mélységes titka rendkívüli hajtóerő, és biztos benne, hogy a győzelmet is garantálja neki. Azt azonban nem tudja, hogy mások is őriznek titkokat. Mindenkinek oka van játszani.
Heather és Dodge számára a játék új szövetségeket, váratlan felfedezéseket hoz, és mindkettőjüket megismerteti az első szerelemmel. Ráébreszti őket, hogy néha azokra a dolgokra van a legnagyobb szükségünk, amelyektől a legjobban félünk.
***Őszintén megnyugodott a lelkem.

Alexandra: 

„Köszönjük a sok-sok ötletet, kérdést, észrevételt. A Holdbéli krónikák második része (Scarlet) a terveink szerint ősszel megjelenik."


***A Ciceró még erre az évre tervezi. :)
Hirtelen ennyit tudtam összeszedni. Rémlik, hogy új SEP könyv is. Látogassatok el a Viktória Kiadó facebookos oldalára.


Találtam egy szupernek ígérkező könyvet Kelly Oramtól, a Szívzűrterápia strébereknek szerzőjétől. (Titkon reménykedem, hogy a Móra kiadó is nagyooon szeretné kiadni magyarul.)


It’s been almost a year since eighteen-year-old Ella Rodriguez was in a car accident that left her crippled, scarred, and without a mother. After a very difficult recovery, she’s been uprooted across the country and forced into the custody of a father that abandoned her when she was a young child. If Ella wants to escape her father’s home and her awful new stepfamily, she must convince her doctors that she’s capable, both physically and emotionally, of living on her own. The problem is, she’s not ready yet. The only way she can think of to start healing is by reconnecting with the one person left in the world who’s ever meant anything to her—her anonymous Internet best friend, Cinder.

Hollywood sensation Brian Oliver has a reputation for being trouble. There’s major buzz around his performance in his upcoming film The Druid Prince, but his management team says he won’t make the transition from teen heartthrob to serious A-list actor unless he can prove he’s left his wild days behind and become a mature adult. In order to douse the flames on Brian’s bad-boy reputation, his management stages a fake engagement for him to his co-star Kaylee. Brian isn’t thrilled with the arrangement—or his fake fiancée—but decides he’ll suffer through it if it means he’ll get an Oscar nomination. Then a surprise email from an old Internet friend changes everything.
Mára ennyi lenne, augusztus 6 után jelentkezem, és hozom a könyv értékeléseket. Mindenkinek kellemes nyarat és sok-sok olvasnivalót kívánok. :))


Ma ezzel zárok, csak mert láttam egy helyes francia srácot a tengerparton. Azt mondta, hogy "Non". Ugye, milyen szexi? :D


Szép arc. Fantasztikus test. Rémes modor. A helyes fiúk szentháromsága.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója