300 like, 5000 kattintás, új szerzemények, holnap eredményhirdetés - Csak egy gyors bejegyzés, Opált olvasok!
2014. augusztus 27., szerda
Az Opál olvasása közben nehéz megállni bármiért is. Most már harmadszorra, hogy minden fél évben van egy olyan délután-este-éjszaka, amikor én begubózom az épp aktuális Lux sorozat kötetével a szobámba, és semmit nem csinálok az olvasáson kívül. Anyukámnak nagyon elege van belőle.

"- Kíra, mi ez a kupi? Miért van ennyi szemét a szobádban? És már megint könyvet vettél? Hiszen, megbeszéltük, hogy...
- Anyu, ez az Opál, érted? *fel se nézek a könyvből* Opált olvasok, úgyhogy majd holnap beszélünk.
- Az, csak egy nyamvadt könyv! Ráadásul már olvastad angolul.
- Daemon Black, anyu, Daemon Black."

Így telik nálunk az élet. :D Tény, hogy olvastam angolul a sorozatot és pont ma jött meg az utolsó rész, ami vakítóan csillog, és ez borzalmas idegesít, de hát, ahogy mondtam: Daemon Black.

"Szexi volt? Igen. Dühítő? Nagyon is."

Csak szeptemberre vártam, így nagy meglepetés volt...


Amiért elkezdtem írni ezt a bejegyzést az a 300 like a facebook oldalon miatt történt, aminek nagyon örülök, tényleg, és így ti is közelebb kerültetek a nagy nyereményjáték sorsoláshoz. :) A blogon átléptük az 5000 kattintást, ami számomra óriási öröm és nagy meglepetés volt. Nap, mint nap látom, hogy mennyien megnyitjátok a blogot, az új bejegyzés reményében és ez annyira jól esik! Tényleg nagyon igyekszem sok bejegyzést hozni, de kezdődik a suli, és sajnos maximum a heti 2 bejegyzést tudom teljesíteni. A héten még jön egy Opál, és remélhetőleg egy Storm vélemény is, úgyhogy készüljetek. Egyébként, van egy új funkció, a blog jobb felső oldalán, ahol feltudtok iratkozni az új bejegyzésekről szóló e-mailre. Aki használja az e-mail fiókját, annak érdemes követnie ott is. 


"Kint méteres a hó, Daemon pedig félmeztelen."Holnap (vagy esetleg még ma este) értesíteni fogom a Névnapi nyereményjáték nyertesét, úgyhogy figyeljétek a facebook oldalt és az e-mail fiókotokat! ;) Szerintem, elég sokan részt vettek a játékban, és ennek örömére hamarosan újabb játék indul. Mit szólnátok egy könyvjelző+KK-s könyv nyereményhez? (Esetleg előfordulhat, hogy megmondom mi lesz a nyeremény pontosan, ha rákérdezel ask-on. hihi)

Az új szerzeményeimet megmutattam, egy-két idézettel kiegészítve. Remekül érzem magam Daemonnel, és mivel, még csak a könyv felénél se járok, kellemes éjszakám lesz. :) Annyit kérnék tőletek, hogyha olvassátok ezt a bejegyzést, akkor a blog bal oldalán láthattok egy kérdést, amire 4 válaszlehetőség van megadva. A bloggal kapcsolatos, egy kis közvélemény-kutatás. Léci, nyomj rá arra, amelyik a te véleményed! 

Aki Opál idézetekre vágyik látogasson el ide, rendesen elárasztottam velük a molyt, illetve a facebook oldalon is közzétettem párat... :)0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója