Dedikált Time Between us, Kelly Oram könyvjelzők, új Nora Roberts könyv - Izgalmas keddi nap
2014. július 15., kedd
Ez egy napi összefoglaló poszt, ugyanis, úgy látszik minden várva-várt könyvem, könyvjelzőm ma érkezett meg. Pluszban válaszolok egy-két gyakran ismételgetett kérdésre is. ;)

1. Kérdés: Honnan szeded/kapod a dedikált cuccokat? 
Nos, ezt a kérdés nehéz megválaszolni. Először is óriási kitartás és türelem. Sok facebook, twitter és instagram megosztás, lájk, komment. Megfelelő angol tudás. Őszinteség. Újra türelem. Komolyra fordítva a szót, ez tényleg mindig másképp történik. Pont ma érkezett meg két dedikált csomagom is, persze külföldről. A Tamara Ireland Stone regényt az írónő facebookos oldalán meghirdetett játékán nyertem. Ez az egyik lehetőség. Én a facebookot kapcsolattartásra, és könyves játékokra használom. Főként külföldi írókat követek, ahol gyakran előfordul "giveaway". Általában semmi extrát nem kell, hogy megnyerhesd a könyvet/könyvjelzőt/bögrét/táskát stb.. Még több kérdés érkezett a Kelly Oram dedikált könyvjelzőkkel kapcsolatban. Vele máshogy történt a dolog. Szoktam írni egy-két írónak e-mailt, ha mondjuk nagyon tetszett az egyik könyve, nagy hatással volt rám, vagy épp nem tetszett. Persze, ezt angolul. De, nem azt írom, hogy "Helló, szia, imádtam a könyved, léci küldjé má' dedikált könyvjelzőket. Kösz!" Általában mindig kapok választ az e-mailekre, és gyakran előfordul, hogy felajánlják a dolgot, hogy küldenek nekem dedikált apróságokat. Magyar olvasók nem gyakran írnak a külföldi íróknak. Ki lenne olyan hülye, hogy visszautasít egy ilyen jó lehetőséget? Hát, így szoktam ilyen dolgokat szerezni. Lelkes könyvjelző gyűjtő vagyok, és szép számban akad külföldi íróktól is. Remélem tudtam választ adni erre a kérdésre. :)

Névre szóló dedikálás! Juppiiiii! (Egyébként így most két példányom van.. 
Érdekel valakit a másik?:D)2. Kérdés: Mennyit kell várni egy válaszra?
Ez az a kérdés, amire lehetetlen választ adni. Nekem az 1 perctől kezdve egészen 3 hónapig terjed ez az intervallum. Ahogy már mondtam, türelem, választ terem. ;)


Hát igen, az international shipping elég lassú! ;)


Ha már Kelly-nél tartunk... Imádnivaló az első magyarul megjelent könyve, a Szívzűrterápia strébereknek! Mindenkinek szívből ajánlom. Szoktátok látogatni a Móra Kiadó honlapját? Aki olvasta a könyvet tudja, hogy Avery és Grayson is írtak naplót... Na, most teljesen ingyen 6 részt (3A - 3G) a naplóból elolvashattok. Egyenlőre egy rész került fel a honlapra, én nagyon nevettem rajta. Jó szórakozást! :)

Avery és Grayson naplója - 1. Alsógatya-terápia

És egy-két érdekesség... Az interjút kár kihagyni, hatalmas. Grayson hozza a formáját. :D

Interjú Averyvel és Graysonnal
Interjú Kelly Orammal, a Szívzűrterápia strébereknek szerzőjével (Libby könyv, juhééé!)

Én, személy szerint a könyv borítóját is imádom! És Kelly is. ;)


Éééés ma megérkezett egy régóta várt rendelésem is, a legújabb Nora Roberts könyv! Csodálatos borító, izgalmas krimi, kevés alvás. ;)

Ez egy ilyen bejegyzés volt, remélem tudtam szolgálni kielégítő válaszokkal, és érdekes információkkal. :) Kérdezni továbbra is lehet, szívesen válaszolok. (Bal oldali sáv, ott van ask.fm doboz) 

3 megjegyzés:

 1. Szia! :) Lenne egy kérdésem... Honnan szoktad megtudni, az írónők e-mail címeiket? :) Válaszodat köszönöm! :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia! :) Először facebookon szoktam üzenetet írni, ha van rá lehetőség, ha nincs, akkor hivatalos honlapon megvan adva egy fan-email cím, vagy rögtön levelező doboz. :) Ha nincs semmi, akkor nem lehet neki írni, előfordul.

   Törlés
 2. Szia! Engem érdekelne a könyv, ha még megvan. :)

  VálaszTörlés

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója