Jessica Park: Flat-Out Love - Szeretni bolondulásig #Flat-Out Love 1.
2014. január 11., szombat
Könyvmolyképző, 2013
382 oldal
Besorolás: NA, romantikus, realista
Sorozat: Flat-Out Love 1.A srác magas volt, legalább száznyolcvan centi, szőkésbarna haja a szemébe lógott. Pólóján az a felirat állt: Nietzsche a haverom.

Íme, Matt. Julie Seagle kedveli őt. Nagyon is. De ott van még Finn. Akibe Julie teljesen belezúgott.

Bonyolult? Kínos? De még mennyire.

Julie nemrég költözött Bostonba, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait: mégis honnan tudhatta volna, hogy édesanyja régi jó barátnőjének családjánál fog kikötni? Csak ideiglenesen akart megszállni náluk. Arról szó sem volt, hogy fontossá válik a Watkins család számára, vagy hogy beleszeret az egyik fivérbe. Pláne nem abba, amelyikkel még egyszer sem találkozott személyesen. De hát számít ez? Finn megérti őt, jobban, mint valaha bárki. Ők ketten egy hullámhosszon vannak.

De a szerelem – és annak mindenféle csavaros, bonyolult változata – mindig tartogat meglepetéseket. És soha senki nem ússza meg sértetlenül.Szereplőkről:

Bevallom számolgattam azokat az eseteket, amikor Julie valami hülyeséget csinált, de a végén teljesen megkedveltem, mert mellette olyanokat tett, amik simán kiütik ezeket. Bőven. És végtére is, senki nem tökéletes.
Celeste nagyon furcsa, de pont ez tette őt különlegessé. Az FF mániája nem mondható mindennapinak, de teljesen érthető. A könyv végére csodálatos és nagyszerű változáson ment keresztül, amit élvezet volt követni. A humorérzéke és az őszinte szókimondása mellett lehetetlen unatkozni.
Finn. Istenem! Jézusom! Mamám! Mindjárt elszólom magam. De nem, erős leszek és nem lövöm le a cseppet sem vicces poént, ami az egész hozzáállásomat megváltoztatta a könyvhöz. Biztos, fantasztikus ember v… juj, nem. Javítás: Fantasztikus ember. Kalandvágyó, nem átlagos, helyes, családszerető.. hijaj. Ki ne szeretne bele?
Fotó Finn. Kétség kívül a legjobb szereplő. Rugalmas, őszinte, szereti a nőket, nem hazudik, nem locsog feleslegesen, minden megeszik, tiszta, nem hagy kupit… és még sorolhatnám. Kár, hogy a végén száműzték a padlásra. De a bulija az évszázad legjobbja volt.
Erin nem volt nagyon szimpatikus, csak a felszínen. Ha akarta volna, igenis sikerült volna neki. Ennyit mondok, aki elolvassa, tudni fogja mit jelent ez.
Roger nekem olyan semmilyen volt. Ott volt, oké, néha közbeszólt, rendben van. A vége felé, amikor aggódott a kicsi lányáért aranyos volt.
Dana, Jamie rendesek voltak. Az a pár vicces rész, jó volt.
Sethet szörnyen sajnáltam, mert nagyon rendes pasi.
És akkor a nagy durranást a végére hagytam.
Matthew Watkins. Ezentúl, álmaim egyetlen főszereplője. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy pasit az első pillanattól kezdve halálosan, mániákusan és totálisan őrülten imádom, de itt pontosan ez történt. Utálom a matekot meg a fizikát, Matt pedig imádja és komolyan élvezet volt olvasni. Kockafej. A pólói cikibbek nem is lehetnének, de lehetetlen nem szeretni őket. Élvezet volt felfedezni, a ritka póló feliratokat. Fantasztikus természete van, humorérzéke, és akkor az irtóóóó helyes külsejéről nem is beszéltem. Állítólag a kezei, meg a nyelve is extra ügyességgel van megáldva.. Bolondulásig beleszerettem.

Tartalomról:

Húúúú. Aztaaaa. Wááóóó. Jézus. Uram. Isten. Aztakurva.
Komolyan mondom, leírhatatlan érzés, amit most érzek. Egyszerűen fantasztikus. Csodálatos könyv. Változatos. Tele fordulatokkal. Nem hétköznapi. Magával ragad. Lenyűgöző.
Nem kellett unatkozom a könyv elején, közepén, vagy a végén. Mindig történt valami, újabb titkok derültek ki. Ha nem is nagy dolog, de azért mindig jött valami új.
Azt hittem, hogy ez is valami idegesítő kis csajról fog szólni, aki bele szeret valami nagymenő srácba. Hát, óriásit tévedtem, mert ebben a könyvben milliószor több van. Halvány lila gőzöm sem volt, mi lehet a dolgok mögött. Annyira észrevehetetlen, hogy.. és amikor kiderült a titok. Egyszerűen eleredtek a könnyeim, közben pedig úgy vigyorogtam, mint a tejbetök. Semmi átlagos nincs benne. Hatalmas kedvenc könyvem lett. És úgy hallottam sorozat.. remélem ennek a folytatása. Szívesen elolvasnám milyen volt kiugrani a repülőből, és ejtőernyőzni.

Kedvcsináló idézetek:

"Ui. Nincs is rajtam „hülye, gyík póló”.
Julie odamasírozott Matthez. Megállt előtte, és karba tette a kezét. 
– Húzd fel a pulcsidat! 
Matt grimaszolt. 
– Öcsém, te aztán tudod, hogy indíts be egy srácot!"

"– A pólómon az áll: Kockafej. Mit kell ezen magyarázni?"

"– Beszélgessünk a ma estére választott öltözékedről! 
Matt párszor Kattintott az egérrel. 
– Komolyan? Mely szempontból szeretnéd megvitatni? 
– Beszélgessünk arról, hogy milyen gáz."

"– Ha szeretnéd Finn gönceit szagolgatni, felőlem nyugodtan. Azt hiszem, a vén túrabakancsa fent van a padláson. Szeretnéd, hogy lehozzam? Biztos vagyok benne, hogy még mindig jó kis Finn szaga van. Hidd el nekem, a bátyám lábszaga még évek után is átható."

"A mai pólón az állt, hogy ÉN: mint te, csak jobb kiadásban."

"Julie Seagle Ha állandóan egy adott személy bejegyzésein jár az eszed, akkor „fészbuksz” rá."


Borító: Remek. Nem kell semmit túl bonyolítani, azok a kis kapcsok mindent elárulnak. 

Kedvenc karakter: Matt, Fotó Finn

Mélypont: Az Igazság.

Kedvenc jelenet: Julie és Matt karácsonyfás jelenete. Nagyoooon szívesen kipróbálnám.

Összességében: Bolondulásig beleszerettem.

Értékelés: 5/5*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Címkék

2014 2015 3-ra értékelt 3.5-re értékelt 4-re értékelt 4.5-re értékelt 5-re értékelt A játszma A lány akit soha senki nem vett észre A sötétség városa A szerelem bolondja alakváltó Alexandra Álomgyár angol angol olvasmányaim angyal Angyalok bukása Anna és a francia csók antikvárium Anton DiSclafani Aria Brighton Balszerencsés tündérmese Beth Ciotta book tag boszorkány Bűbájtalan Chanda Hahn Chicago Stars Ciceró Cupcake imádók klubja Csillagainkban a hiba démon disztópia dráma EL James Eleanor és Park Elizabeth Richards Eve Dallas Fall Away fantasy Fekete város krónikái film filmkönyv Flat out love Főnix Könyvműhely Games Geek Girl Gold Book Halálos hálátlanság Holly Smale humor Hundred Oaks ifjúsági Illia illusztrált Jennifer L. Armentrout Jessica Park JLX John Green kaland kedvenc Kelly Oram kérdőív kisregény Kivédhetetlen szerelem kortárs könyvajánló Könyvhét Könyvmolyképző krimi Lauren Oliver LOL könyvek sorozat Lorraine Heath lovassport Luxen magamról magánkönyvtár mágia Manó Könyvek Marni Bates Maxim megjelenés Menő-riadó Kambodzsában Mesterkulcs Miranda Kenneally misztikus Móra NA new adult Nora Roberts (J D Robb) nyereményjáték nyertesek Nyrae Dawn off Opál Pánik paranormális Penelope Douglas Penryn & the End of Days posztapokaliptikus Rainbow Rowell realista recenziós regény romantikus Ruth Frances Long sci-fi Scolar Smith Gimi sport steampunk Stephanie Perkins Susan Ee Susan Elizabeth Phillips Szeretni bolondulásig Szívatás Szívzűrterápia strébereknek szórakoztató irodalom Szürke ötven árnyalata testvérek The Treachery of Beautiful Things thriller történelmi történelmi romantikus tündér Ulpius-ház urban fanatsy űrutazás Vak végzet vámpír várható vérfarkas Vérvörös rabság Vesélyes vágyak Victoria Vivien Holloway Winie Langton történetek WOW Kiadó YA

Kövess Facebookon is!

Kövess Email-ben is!

Copyright © 2015 • Kiruu zakkant kuckója